|
Göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
merveasya
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Göğüs ağrısıGönderim Zamanı: 19 Nis 2021 Saat 02:48 |
|
Hocam merhaba, kızım 8 yaşında ,birkaç gün önce göğsünün sol üst tarafının ağrıdıgını söyledi 10-15 dk kadar sürüp geçti, ertesi gün kısa bir an ağrıdıgını sonra geçtiğini söyledi. Bir daha da ağrımadı sonra. Geçen yılda aynı şey olmuştu bir iki defa ,ama geçmişti, esneme tarzında derin nefes alması oluyordu birde o zamanlar aylarca sürmüştü o derin nefes almaları , şimdi yine yapmaya başladı ara ara..İki gün üst üste uyurken nabzını saydım dakikada 80-82 çıktı. Geçen yıl öyle oldugunda çocuk doktoru dinlemiş herhangi bir problem olmadıgını söylemiş kardiyolojiye yönlendirmeye gerek görmemişti. 3 yıl önce kawasaki şüphesiyle kardiyolojiye götürmüştük. Doğumsal veya sonradan gelişen herhangi bir kalp problemi yoktu. Ben yarına randevu aldım ama götürüp götürmeme konusunda kararsız kaldım malum Türkiye de vakalar aldı başını gidiyor. Devlet hastanesinde direk kardiyolojiye randevu alamıyoruz, özellere zaten hiç yaklaşamıyoruz , pandemi sebebiyle eşim işsiz kaldıgından.. Kızımın erken yorulma, iştahsızlık veya solgun görünme gibi problemleri yok, ne yapmalıyım sizce hocam ne önerirsiniz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2021 Saat 03:18 |
|
Cocukluk caginda, HICBIR KALP HASTALIGI AGRI YAPMAZ!!!
Adele agrisidir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|