|
Lenf bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhom ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2021 Saat 19:47 |
Hocam merhaba dort buçuk yasinda oğlum var hatırlarsanız eger lens bezi vardi biri iki cm biri uc cm ultrasyinda bening görünümlü cikti uc boyutkuda bakıldı daha sonra hemitoloji doktoru iki ay ust uste gördü birsey yok drdi hatta ultrasyon bile gerekemez buna dedi sadece boyunda var ve ele geliyor dedu hocam lenf bezinin varlığı beş ayi buldu ama ben kafamdan atamiyorum buyumemis olnasiba ragmen bazen bana yanında ki ne yapışık gibi geliyor ama kaç kere ultrasyina gördük hepsi reaktif dedi hocam sizce ben mi fazla abartiyorum kotu bir şeye dönme ihtimalleri oluyor mu acaba günde en az on kere kontrol ediyorum inanin çocuk bile biktu benden sag ve sol da bir tane var ama bana sag taraf da biraz uzağında bir tane daha var gibi geliyor ve bunlar yapışık mi diye sürekli bakiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gereksiz yere abartiyorsunuz. Lenf bezlerinin farklari ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|