|
Gümüş Tedavisini kullanan anne |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gümüş Tedavisini kullanan anneGönderim Zamanı: 02 May 2021 Saat 14:03 |
|
Sayın hocam gümüş kullanan bir bayana yazınızı gönderdim hemde 250 kişilik grupta devamlı faydalarını anlatıyordu bakın şöyle cevap vermiş .
"4 senedir gümus kullanıyoruz ailece ve hiçbir zararının görmediğimiz gibi faydasını görüyoruz. Annemin ilaca bağlı yuksek olan karaciğer enzimleri düştü, kayinpeder için akcigerinde gözlenen kitle küçüldü. 72 yaşında koah hastası ve kalp hastasi(yakın zamanda 2 stent takilmisti) kayinpederim covid 19 oldu ve ayakta gümüsü içerek ve soluyarak kullandı. Vitamin desteği de aldı ve 1 haftada evinde atlattı. Aynı şekilde kayınvalide yak geçirdi. Kizim uykusundan kulak ağrısı ile uyandı gümüş damlattim 10 dk sonra uykuya daldı. Ertesi gü n Dr gösterdim kızarıklık var dedi tekrar ağrır sa antibiyotik başlat dedi. O gün 1 kez daha damlattim bir daha şikayet etmedi. Kontrole götürdüm kızarıklık geçmişti. Oğlum köh köh öksürüyor gece uykuya dalamiyordu. İçirdim abartmıyorum 10 dk sonra öksürük kesildi uykuya daldı. Kızım elini sıcak tavaya degdirdi soğuk suya tutup gümüş sıktım. Ne kızardı ne kabardı. Annem rahatsızlıkları sebebi ile düzenli kan kontrolleri yaptırir.gumusu düzenli kullanır. Kontrollerde herşey olması gereken sınırlar arasında çıkıyor. Yani sağlığa zararlı olsa bunca zaman olumsuz bir etkisini yaşardık. Kulak için Dr a gittiğim de önlem olarak yazdığı antibiyotigi almaya eczaneye gidince muayene ücreti cikti. Dr gitmemişti yakın zamanda dedim tarihine baktı en son 2016 da goturmusum Dr a. Oğlum d an öyle. Gümüş eve girdiğinden beri ateş düşürücü disinda ilaç görmedi evimize. Boğazım yanma yapıyor mesela içiyorum yarım saat sonra iyiyim. Eşim kovit oldu, bende çocuklarda içtik gümüsü. Eşim hafif atlattı bana ve çoxuklara bulaşmadi bile. Şimdi bu tarz yasi'a Rgb bana karalama kampanyası gibi geliyor. Gümüş yayginlassa kabul görse ilaç firmaları batar. Sülalece kullanıp fayda görüyoruz. Yaşayarak deneyimledik. Tabi herkesin kendi secimi " Düzenleyen kıvanç - 02 May 2021 Saat 16:50 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2021 Saat 18:54 |
|
Kendi secimi.. Keyfi bilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|