|
Baş dönmesi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2021 Saat 21:14 |
Hocam merhaba;
Öncelikle sorum bransinizla ilgili olmayabilir ama illaki bilginiz vardır diye soruyorum. 37 yaşında bayanım 3 haftadır kalkıp mutfakta falan eğilip dogrulmali iş yaptığımda sanki araç tutmuş gibi oluyorum. Midem bulanıyor kafam bi sersem oluyor sanki sandalda sallanıyorum. Otururken yatarken yürürken bişey yok. Kulaklarımda da bi dolgunluk hissi var. Kıymetli cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.
Düzenleyen EFEMER - 03 May 2021 Saat 21:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IC kukata bir probem var.
Bazi viral enfeksiyonlarda bu sekil bulgular olabiliyor. Istirahat edin, bol su icin. Devamlilik olursa: Ic kulakta, "Elektron mikroskopisi" ile gorulebilen ufak kristaller vardir. Bunlarin yer degistirmesi ile, dogruldugunuzda, olan bulgular DEVAMLI olur, o zaman bir KBB doktorunun gormesi gerekir. Dolgunluk hissi oluyorsa, 5 gun Iliadin DAMLA , gunde; 2x4 damla her iki burun deliklerine damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|