|
Covid Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2021 Saat 11:21 |
Hocam sayenizde oğlumu sürekli hastalanıp antibiyotik almaktan kurtardım. Her konuda bilginize fikrinize çok güveniyorum bu yüzden bir konuda fikrinizi almak istedim. 38 yaşındayım 15 Kasım da covid e yakalandım hapşırık burunakıntısı ile başladı seyrek kuru öksürük ve sırt- bel ağrısı ile devam etti ayakta bir haftada atlattım.Ve şuan 6 ay dolduğu için aşı sıram geldi ancak bebek düşüncemiz var. Sizce aşı olduktan sonra mı hamilelik düşünmeliyim ya da aşı olmadan önce mi .? Eğer aşıdan sonra düşüneceksem ne kadar süre sonra olabilir.
Düzenleyen anneoluncx - 15 May 2021 Saat 11:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asinin hamilelik uzerine bir etkisi yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 May 2021 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam burda aşının ikinci dozundan sonra en az iki ay geçemeden gebelik düşünülmemesi söyleniyor o yüzden sordum.o zaman aşı olsam ve hamile kalsam sıkıntı olmaz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok yaaa!!! Allahin geri zekalilari..
Bu muthis bilgileri niye yabanci dilde yayinlayip, dunyanin geri kalan ulkelerini de uyarsalar ya!! O geri zekalilar bir sorun bakalim;"hastaligi gecirmenin, Zika virusu" gibi bir etkisi oluyormus mu da, asisi zararli olsun... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Çok sağolun hocam iyi ki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|