|
Pil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2021 Saat 07:12 |
Hocam merhaba,insallah iyisinizdir...
6 yasindaki oglum merak ettigi icin saat (odalara astigimiz buyuk saat) pilini dış kabını biraz cikarmisti Yani bicakla kücük pilin dışında olan yazili kismi biraz soymustu Gizli bi sekilde merakindan dolayi yapmis pili o sekilde bana verince cok korktum Hocam bise olur mu?? Internette okudum lakin en dogru söz Siz yazacaginiz icin cevabinizi bekliyorum Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yutulmadikca, bir zararlari olmaz.
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu beni korkuttuğu için soranda olmuş olunca buraya yazmak istedim Kadir bey, peki farkında olmadan Allah korusun yutma olayı olsa ne gibi belirtiler olur acaba? Çocuklara belli olmuyor evde her şeyi kaldırıyor insan dikkat ediyor da başkalarına gidince tedirginlik oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|