|
Ishal halsizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 21:21 |
Hocam merhaba,
10 yasindaki kizim pazartesi gecesi biraz ateşlendi, sali ishal basladi ates olmadi, sali carsamba gunde 8 10 kez, persembe cuma da gunde 3 4 kez yapti, biraz da karni agriyor başı da, dizanteriyse ve ben atliyorsam ne olur?? (Aslında aynilarini ben de yasadim ishal 2 gun surdu, son 2 gun de mide agrim var, coronadan da suphelendik tabi ki ama test yaptırmadık) Cok sagolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteri ishalinde kaka; sancili bir devrenin arkasindan, UFAK mukuslu ve kanli kaka seklindedir.
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam kizim tamamen iyilesti diyebilirim, ancak benim 2 gunluk ishalin ardindan 4 gundur suren bir mide yanmasi kaldi, ki hic yasamadigim bir olaydir o nedenle tam anlatamiyorum hazimsizlik gibi, neden olabilir ne tavsiye edersiniz?
Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik sonrasi nekahat devresini geciriyorsunuz. Agir ve baharatli gidalar yemeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam 2 gunluk ishalin ardindan mide agrimin 6. Gunundeyim ve bugun beni zorladi, diyet yaptim , kekik suyu ictim, yogurt yedim ama gaz sancisi gibi butun gun rahatsiz etti.. dr.a gorunursem endoskopi vsvs herseyi denerler biliyorsunuz, kizim iyilesti benim kaldi, kac gun daha surer sizce veya kalici birsey gelisir mi allah korusun (37 yaş kadin)
Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gastrit olabilir... Gunde 1 defa Famodin40 alin, 2-3 gunde iyilesirseniz, ilaca devam edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
https://resimyukle.io/r/4C29VNLwpo
Hocam gecmeyince safra olabilir mi diye gidip baktirdim sonuclar bu sekilde, sadece karacigerimdeki 7mmlik kist icin 6 ayda bir kontrol edelim dedi, Rennie ve panto (famodinle ayni midir) basla dedi, panto sabahlari ac karnina iciyorum, Artik sadece geceleri gaz sancisi gibi geliyor ve cok az ishal oluyor, ne meret birseymis gecmek bilmedi hayatimda ilk, cok sagolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam famodin40 da aldim, siz ne derseniz onu kullanayim, gaita testi veremedim sadece, diger testlerde bir sorun yoksa sizin en basta dediğiniz gibi nekahat evrem gastrite vevirmis olabilir mi tesekkurler 💜💜💜💜
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|