|
Sinirlilik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2021 Saat 01:07 |
hocam ikinci sorum icin tekrar konu actim ozurdilerim, yine 31.5 aylik olan oglumla alakali olarak.. oglum cabuk öfkelenen bir cocuk yapma etmeden anlamiyor. normlde uysal sicak kanli camda gelene gecene laf atip konusan bir bebek taki sinirlenene kadar. Sinirlenince bambaska bir cocuk oluyor, akranlarinin yaninda onlari yönetebiliyor mesela ortada bir tane oyuncak varsa karsi tarafi sindirip oyuncagi kendi oynuyor vuruyor itiyor. ben cocuguma sozumu nsl dinletebilirim onu bu sinirli ruh halinden nsl kurtarabilirim cok uzuluyorum daha minicik bu sinir ona cok fzla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Psikiyatriste danisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|