|
Bir türlü bulunamayan hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2021 Saat 21:05 |
Normalde hiçbir şikayetim yok sadece yaklaşık üç ayda bir göbek deliğimin arkasında bir ağrı hissediyorum elle muayene ve ultrasonda apandisitle ilgili bir şey saptanmıyor doktor muayene edince sadece göbek deliğimin üzerine baskı uygulayınca ağrım oluyor. üç dört gün bu ağrıyı çekerken ilk iki gün gün hafif titremeler yaşıyorum ateşim 38.5 civarına yükselip düşüyor sonra sadece göbek deliği ağrım kalıyor ve bağırsaklarımda bir hareketlilik hissediyorum. Çok sık idrara çıkıyorum ve büyük tuvaletim farklı kıvam (yumuşak) ve kokud oluyor. Bu üç dört gün içinde eklemlerimde ağrı hissedebiliyorum (sonuncu nöbette böyle oldu önceden bu ağrılar gribal ağrılara benziyordu) son nöbette bayıldım bir dakika kadar bilincim kayboldu an tansiyonum ölçülmüş normalmiş. İlaçlı tomografi çekildi bağırsağındaki bakteri olduğu söylendi. Son günlerde çiğ et veya hamburger yiyip yemediğim soruldu iki gün önce tavuk burger yemiştim ancak daha önceleri de yerdim rahatsız olmuyordum ayrıca her nöbetimde burger yemiş olmuyorum. Amcamda ve oğlunda Akdeniz ateşi çıkmış. Doktorlar test yapmıyor belirtmeme rağmen. Crohn olabilirsin dendi ancak acilde tanı konamaz dendi. Acilde yapılan test sonuçlarıdır. Bu seferki nöbetimde ilk kez bayıldım öncesindekilerde sadece Halsizlikle yatardım. Bayıldığım bu son nöbetten bir ay önce corona belirtilerinin tamamını gördüm 4-5 gün ancak doktora gitmemiştim.29 yaşında kadın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Urachral kist olabilir. Iyi bir Cerrain gormesi gerekir.
Mutlaka "Hemoglobin Elektroforezi " yaptirmaniz sart.
|
|
![]() |
|
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan hastaligi yok.
Bir daha ates yukseldiginde, nabiz sayinizi, normal zamandaki nabiz sayisi ile mukayese edin. ates yukseldigi halde, nabiz sayiniz artmiyorsa, Tifo olabilir. Gruber-Widal Testi gerekir. Ben Istanbul yolculugum nedeni ile bir kac gun olmayacagim. Merak etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|