Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bacak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bacak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bacak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2021 Saat 23:41
Hocam merhaba, kızım 8 yaşında ara ara bacakları ağrıyor ayda 2veya 3 kez duyuyoruz bunu bir kaç aydır. Size de daha önce yazmıştım bale yapıyor haftada 3 gün ama en son cuma günü yapmıştı bale bugün üst bacak kasının ağrıdıgını söyledi. Ortopediye götürmüştük iki bacağının da filmini çektiler bir problem olmadıgını söyledi doktor ancak herhangi bir tahlil yapılmadı. Çok endişeleniyorum hocam. Neden böyle oluyor. Kızım son derece atletik yapılı ve son bir yılda bayağı boy attı. Bugün okula başladı tekrardan ve bayağı yürüyüş yaptık. Ama bunlara yoramıyorum artık. Çünkü senebaşından beri ara ara ağrıyor bacakları. Ama uzun süreli olmuyor ağrıları bugün de bi 15 dk kadar ağrıdı geçti sonra. Bir defa birkaç gün sürmüştü. Ne yapmalıyız hocam..
Yukarı Dön
merveasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2021 Saat 23:42
Duyduğum şeylerden sonra da çok korktum, Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2021 Saat 02:46
Yaaa, isiniz mi yok Allah askina!! Turk doktorlarini nasil ciddiye alabiliyorsunuz??
Streptokoklardan olan Kalp Romatizmasinda, agrilar:
1- 3 gunden uzun surmezler.
2- Hayat boyu bir daha tekrarlamazlar.
3- Agri ile beraber, (Diz, kalca, dirsek, ayak bilegi gibi) buyuk eklemlerde uzeri kizarik sislikler vardir.. 
4- Bu yasta olmaz! 

Sacma-sapan Turk doktorlarini ciddiye alip benim zamanimi telef ettiriyorsunuz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.