|
Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2021 Saat 23:41 |
Hocam merhaba, kızım 8 yaşında ara ara bacakları ağrıyor ayda 2veya 3 kez duyuyoruz bunu bir kaç aydır. Size de daha önce yazmıştım bale yapıyor haftada 3 gün ama en son cuma günü yapmıştı bale bugün üst bacak kasının ağrıdıgını söyledi. Ortopediye götürmüştük iki bacağının da filmini çektiler bir problem olmadıgını söyledi doktor ancak herhangi bir tahlil yapılmadı. Çok endişeleniyorum hocam. Neden böyle oluyor. Kızım son derece atletik yapılı ve son bir yılda bayağı boy attı. Bugün okula başladı tekrardan ve bayağı yürüyüş yaptık. Ama bunlara yoramıyorum artık. Çünkü senebaşından beri ara ara ağrıyor bacakları. Ama uzun süreli olmuyor ağrıları bugün de bi 15 dk kadar ağrıdı geçti sonra. Bir defa birkaç gün sürmüştü. Ne yapmalıyız hocam..
|
|
![]() |
|
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duyduğum şeylerden sonra da çok korktum, Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaaa, isiniz mi yok Allah askina!! Turk doktorlarini nasil ciddiye alabiliyorsunuz??
Streptokoklardan olan Kalp Romatizmasinda, agrilar: 1- 3 gunden uzun surmezler. 2- Hayat boyu bir daha tekrarlamazlar. 3- Agri ile beraber, (Diz, kalca, dirsek, ayak bilegi gibi) buyuk eklemlerde uzeri kizarik sislikler vardir.. 4- Bu yasta olmaz! Sacma-sapan Turk doktorlarini ciddiye alip benim zamanimi telef ettiriyorsunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|