Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun kanaması ve yaktırmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

burun kanaması ve yaktırmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
teacher7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı teacher7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burun kanaması ve yaktırmak
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2021 Saat 20:46
Hocam merhaba; keşke bu soruyu size daha önce sormayı düşünseydim ama yeni aklıma geldi. Ben 39 yaşında bir erkeğim. Uzun bir süredir belli aralıklarla sağ burnum kanıyor. 3-5 gün ya da bir hafta kanamıyor sonrasında iki gün üstüste bir kaç kez kanıyor. ama sürekli aynı taraf kanıyor bazen sabah uyandığımda gece kanadığı için genzimden kan da geldiği oluyor. bugün kulak burun boğaz doktoruna göründüm. kanama miktarının çok olmadığını söyleyince başka bir sorun yoktur dedi oraya bir nitrat mı ne sürerek yaktı ama sonrasında nezle olmuş gibi burnum aktı ve kaşındı ve şu an itibariyle tekrar kanadı. Birinci sorum, yaktırarak hata mı ettim. bir de başka bir problem olma ihtimali var mı. sizin fikrinizi almak istedim. teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 07:46
Burun boşluğunuzun içinde ne gibi bir hadise olduğunu bilemiyorum.Mümkun olduğunca elinizi burun içine
 değdirmeyin. Bir kuruluk hissettiğinizde de, sadece burnunza su çekerek sümkürün.  Bu şekilde, burun içi
dokusu kendi kendini tamir edebilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2021 Saat 07:47
Yukarı Dön
teacher7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı teacher7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 23:29
Hocam teşekkür ederim. Bir de şu konuda bilgi almak istiyorum.  Burun kanamasıyla ilgili internetten biraz araştırma yaptım. Tansiyon, kan hastalıkları, kalp damar ve tümör gibi ciddi hastalıkların da belirtisi olabiliyormuş. Kan sayımı yaptırmak ya da kardiyoloji gibi bir bölüme görünmemi tavsiye eder misiniz. Normalde çok evhamlı birisi değilim ama ciddi problemlerin belirtisi olabiliyor diye okuyunca biraz korktum açıkçası. İlginiz için tekrar çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 08:45
O hastalıklarda olan burun kanamalarında, kanamalar günde en az 2-3 defa tekrarlarlar. Öyle, hafta da bir 
olan burun kanamaları sistemik hastalıklardan olmaz. 
Yukarı Dön
teacher7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı teacher7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 09:24
Teşekkür ediyorum hocam kıymetli bilgilendirmeleriniz için rahatlattınız beni.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.