|
Kaka tutma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Derinimm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka tutmaGönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 14:44 |
|
Kolay gelsin hocam.konuyla ilgili 1 bucuk sene once de sizi rahatsiz etmistim.2,5 yaşındaki oğlum 9 aylıktan beri kakasını tutuyor.tabi bizim bunu anlamamız aylar hatta yıllar sürdü.makat darlığı,kabızlık,buji tedavisi,ilaç tedavisi ,lavman derken tuvalet egitimine basladık .çişte sorun yok ama "dulcosoft" yardımıyla 8.9.gün bezimize yapıyoruz,henüz tuvalete yapmadiķ .size sorum şudur hocam "sokol"adlı şurubu önerir mısınız?bir de onu denemek istiyorum saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 18:17 |
|
Ne demek, "Buji tedavisi"??? Manyak mı bunlar!
Ondan sonra da, ben "fitil" yazınca, yok "zararlı imiş, yok homoseksüel olurmuş" gibi zırvalarlar! Bu gibi doktorlardan cidden uzak durun. Eğer sert kaka yapıyorsa, Sokol kullanın.
|
|
![]() |
|
Derinimm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 19:20 |
|
Evet hocam çocuğa aylarca işkence yaptık resmen ama çaresizlik işte.kakası şöyle cıvık kakanin içinde yumruk gibi kakalar,sonra cıvık geliyor. çok teşekkür ederim iyi ki varsiniz🙏🏾🙏🏾
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|