Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - derin nefes alamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

derin nefes alamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: derin nefes alamama
    Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 21:42
hocam merhaba kızım 2004 mayıs doğumlu
1 haftadır ağzını açarak derin nefes almaya çalışıyor. arkasından sık esneme isteği oluyor yarim esniyor göğsümde korse var gibi hissediyorum diyor. 
dahiliye uzm. gördü dinleme de birşey yok film istemiyorum kan tahlili istedi.
sonuçlarda demir ve d vitamini eksik ilaç vermiyecem dedi.

Düzenleyen yusuf - 03 Tem 2021 Saat 21:59
yusufyağmur
Yukarı Dön
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 22:02
yusufyağmur
Yukarı Dön
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 22:06
yusufyağmur
Yukarı Dön
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 22:12
sorun psikolojik olabilir psikiatrsit veya psikoloğa görünün dedi
ilk 2 gün terliyorum demişti. ateşi olmadı.gece yatarken sorun yok uyanırsa derin nefes alamama gibi hissediyor
lokosit yüksekmi hocam.birde akut bronşit demedi tanı kısmına yazılmış
yazılarınızı okudum ve okuyorum gece 1 kaşık atarax veriyorum( 2 gündür)
hocam sizden rica etsem değerlendirirmisiniz
karşılıksız emekleriniz için teşekkür ederim 
sağlıkla kalın
yusufyağmur
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119965
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 22:51
Tamamen psikolojik. 
Biraz dertleşin.. Bakalım neymiş derdi!!
D vitamini anormal düşük. Hemen 1 ampul Dvit3 içirin, 1 ay sonra tekrar içirin. Ekim ayında sadece 
D vitamini ölçtürüp bana yazın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Tem 2021 Saat 22:52
Yukarı Dön
yusuf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2021 Saat 12:34
lokosit yüksekmi acaba. teşekkür ederim hocam . sağlıkla kalın
yusufyağmur
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119965
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2021 Saat 15:37
Bu kadarlık yükseklik, yükseklik sayılmaz.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 11:27
Merhaba konuyu okuyunca yazmak istedim kesinlikle psikolojik yıllar evvel bende yaşadım bu sorunu nefes açlığı ve göğüste korse varmış gibi tarif ettiği şeyi vs hepsini yaşadım derin nefes alma isteği ve alamama farkında olmadan göğüs kafesini sıkıştırıyor oyüzden alamıyor psikiyatr sonrası ben düzeldim isterseniz sizde bir yardım alın çünkü ne yaptıysam geçmemişti çok geçmiş olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.