Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Biontech asi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Biontech asi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Unuttum06 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Biontech asi
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 21:47
Hocam kolay gelsin corona geçirmiştim ama yinede öneriniz ile ası oldum ama surekli cevremden bir seyler söyleniyor aşınin insanlari duygusuzlastiracagini hic bir seye tepki veremeyeceğimizi asılı kisilerin coronayi baskasina bulastirirken daha cok fazla bulastirdigini ve zombi olacağımızı söyleyenler var cunku zombi öldüren silahlar üretilmiş.Surekli aşı ile ilgili olumsuz seyler söyleniyor Fransa aşıların çoğunu bize bagislamis,asidan bir cok insan ölmüş gibi seyler duyuyoruz doğruluk payi nedir teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119994
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2021 Saat 09:34
Doğruluk payı mı??? SIFIR!! 
Geçen seneyi bir hatırlayın...
1- 5G teknolojisi sebep oluyor diyen geri zekalılar!
2- Salgın filan yok,  mevsimsel Grip gibi basit bir salgın diyenler.
3- Salgın Kasım 2019'da oldu bitti diyenler.
4- Mevsimsel Grip, Corona'dan daha fazla ölüme sebep oluyor diyen Prof. lar. (Sanki Türk doktorları daha 
evvelce hiç "Mevsimsel Grip" teşhis ediyorlarmı idi? Hepsine Astım veya Bronşit diyorlardı)
5- Dornaz Alfa, Kelle-Paca, Kinin ilaçları (Tonik sular) tavsiye eden mucitler!
6- Nisan 2020'de yerli aşı hazır diyenler.  

Ne oldu? Aşı olmayanların perişanlığı her gün daha belirginleşiyor. 
Bunları söyleyenleri unutmayın.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.