|
Biontech asi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Unuttum06
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Biontech asiGönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 21:47 |
|
Hocam kolay gelsin corona geçirmiştim ama yinede öneriniz ile ası oldum ama surekli cevremden bir seyler söyleniyor aşınin insanlari duygusuzlastiracagini hic bir seye tepki veremeyeceğimizi asılı kisilerin coronayi baskasina bulastirirken daha cok fazla bulastirdigini ve zombi olacağımızı söyleyenler var cunku zombi öldüren silahlar üretilmiş.Surekli aşı ile ilgili olumsuz seyler söyleniyor Fransa aşıların çoğunu bize bagislamis,asidan bir cok insan ölmüş gibi seyler duyuyoruz doğruluk payi nedir teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2021 Saat 09:34 |
|
Doğruluk payı mı??? SIFIR!!
Geçen seneyi bir hatırlayın... 1- 5G teknolojisi sebep oluyor diyen geri zekalılar! 2- Salgın filan yok, mevsimsel Grip gibi basit bir salgın diyenler. 3- Salgın Kasım 2019'da oldu bitti diyenler. 4- Mevsimsel Grip, Corona'dan daha fazla ölüme sebep oluyor diyen Prof. lar. (Sanki Türk doktorları daha evvelce hiç "Mevsimsel Grip" teşhis ediyorlarmı idi? Hepsine Astım veya Bronşit diyorlardı) 5- Dornaz Alfa, Kelle-Paca, Kinin ilaçları (Tonik sular) tavsiye eden mucitler! 6- Nisan 2020'de yerli aşı hazır diyenler. Ne oldu? Aşı olmayanların perişanlığı her gün daha belirginleşiyor. Bunları söyleyenleri unutmayın.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|