|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 11:11 |
Hocam iyi günler,sorum kendim için
37 yaş,bayanım Birkaç gün önce TSH problemin için kan vermeye gittim de asıl sorum d vitaminiyle ilgili.d vitamini seviyesi:31,3 çıkmış 7-8 yıldır da her sene bir ampul içiyoruz çocuklarla.doktor takviye kullanıyor musunuz diye sordu.hicbirsey almıyorum dediğimde seviyenin çok güzel oldugunu ilk defa böyle yüksek bı sonuç gördüğünü söyledi. Açıkçası kan veripte hiçte baktirmamistim bunca yıldır d vit seviyesine. Olması gereken değer nedir hocam.sorum bu☺️ Düzenleyen Melekaksuu - 13 Tem 2021 Saat 11:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normali; 50-100 arasıdır.
1-2 sene , 6 ayda bir ampul alın.
|
|
![]() |
|
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Teşekkür ederim,hocam peki çocuklar için olması gereken değer nedir d vitamininde?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herkes için:50-100 arasıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|