|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
adecen
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak ağrısıGönderim Zamanı: 15 Tem 2021 Saat 11:27 |
|
Kadir Bey merhaba. 35 yasinda kadınım. 2 gece önce kulak ağrısıyla uyandım. Yanma gibi bir agriydi. Sabaha bir sey kalmamıştı. O geceden beri ağrı değil ama bir rahatsızlık hissi var kulağımda. Yakın zamanda grip de geçirmedim. Dün illiadin başladım biraz rahatlar gibi oldu ama bugün yine ayni rahatsızlık var. Kulak kepçemi oynayınca iğne batmasi şeklinde bir ağrı oluyor kulağımın icinde. Acaba illiadinlik bir durum yok mu? Antibiyotik falan gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120265 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2021 Saat 12:02 |
|
" Orta Kulak İltihabı" denilen durum, bir iltihap değildir. Grip sonucunda oluşan ÖDEM, Öztaki borusununun
kapanmasına sebep oluyor. Öztaki kapanınca, içerdeki normal akıntı akamıyor ve basınc ve ağrı oluşuyor. Bazen basınç sonucu Öztaki borusu kendiğinden açılabiliyor, ama tekrarlama ihtimali çok yüksektir. Bu sebeple 5 gün, günde:2x4 DAMLA İliadin damlatın. Sırt üstü yatar durumda damlatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekleyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|