|
Güneş Alerjisi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2021 Saat 17:28 |
Kadir Hocam ne zaman denize girsem güneşlensem cildim 1 gün sonra aşırı kizarip kaşınıyor. Cildim çok hassas gunese cikmasam gölgede dahi dursam hava değişimi bile cildimi etkiliyor ve kasiniyorum. Tatil bana işkence oluyor. 2 gün sonra bu şikayetlere dayanamayip acile gidiyorum iğne yapiliyor ve zrttec hap kullaniyorum. Zrtec te uyku yapıyor 3 sene gitmiyorduk denize simdi kizim için gidecegim yine tedirginim kaşıntı ve kızarıklık beni cok rahatsiz ediyor. Ne kullansam rahatlama olmuyor acilde vurulan igne disinda. Ignenin ismini bilmiyorum zaten cildimi görünce güneş alerjisi diye vuruyorlar. Bana yol gösterirseniz mutlu oluyorum bu yil rahatsizlanmamak icin ne yapabilirim siz ne önerirsiniz. Tesekkur ederim iyi bayramlar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koruyucu kremlerden kullanın.
VE ilk günler daima penye ile güneşe çıkın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|