|
Morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2021 Saat 22:12 |
Merhaba kadir bey. Kizim 5 yasinda. Dirseginde koyu morluk var. Dun rengi biraz daha acikti.
Daha onceleri buyuk kizim icin sormustum . Bel alti morluklar genellikle onemli olmaz ,bel ustu morluklar dikkate alinmali demistiniz. Yakin zaman kontrol amacli kan tahlili yaptirmistik kizima . Kan degerleri normal. Muhtemelen bir yere vurmus olabilir. Biz hangi durumda dr a goturmeliyiz. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Bel alti morluklar genellikle onemli olmaz ,bel ustu morluklar dikkate alinmali demistiniz. "
Bunu ne için demişim acaba? Orijinal yazıyı bulabilirmisiniz? Resim gönderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok onceleri , buyuk kizim icin sormustum. Bulabilirsem yollayacagim . Cocuklar genellikle cok dustukleri icin bacaklar morluk olabilir demistiniz , benim anladigim mantigi buydu. Bel kismina emin degilim ama aklimda oyle kalmis.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doğru; morluklar sadece bacaklarda oluyorsa, önemli değildir.
Gövde de oluyorsa önemlidir.
|
|
![]() |
|
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
Hocam burdan sordum ama neden gövdede onemli..simdi korktum oglum 3 yasinda ve sırtın bele yakin kısmında morluk var ..dun fark ettim önemsememeliyim.. cok sagolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "morluk", acaba "Mongol lekesi" olabilir mi?
REsim gönderin.
|
|
![]() |
|
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
Hocam resim göndermeyi beceremedim..Ama mongol lekesi degil bayagi yukarda göğüs kafesi bitiminin sırta gelen bölümünde hocam...yeni farkettim 2 gun once daha once yoktu arkadaşları itince falan mi oldu diye önemsemedim...40 aylik 13 kilo ..yazmıştım size zayif diye ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok merak ediyorsanız; bir "Tam Kan Sayımı" yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|