|
igg 5,87 |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
muzkaviy
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: igg 5,87Gönderim Zamanı: 25 Tem 2021 Saat 14:33 |
|
Kadir hocam merhaba, 35 yaşında bayanım. bundan iki hafta önce önce oğlumda ateş öksürük grip arazları oldu sonrasında bana bulaştı (14 temmuz), şiddetli öksürük hırıltı boğaz ağrısı vs yaşadım. hastalığın ilk günlerinde yaptırdığımız pcr testlerimiz (15 temmuz) negatif çıktı, ancak az önce yaptırdığım igg ve igm testlerinde igg 5,87 çıktı. Bu halde iken covid geçirdiğimizi varsayabilir miyiz? Öksürüğüm halen devam etmekte ama genel durumum iyi düzeldik, hiçbir ilaç da kullanmadık. Tahlil sonucunu ekte gönderiyorum, yorumunuzu merak etmekteyiz, Saygılar sunarım. Düzenleyen muzkaviy - 25 Tem 2021 Saat 15:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2021 Saat 18:10 |
|
Covid değil.
|
|
![]() |
|
muzkaviy
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2021 Saat 18:42 |
|
Hocam çok merak ettim.
Geçirmiş olduğumu düşündüğüm için sevinmiştim.
IGG, daha önceden covid geçirmişliği gösteriyor diye biliyordum. Siz neden COVID olmadığını belirttiniz. Aydınlatabilir misiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2021 Saat 12:24 |
|
Şu andaki hastalığı Covid değil!!
Covid; önceden GEÇİRMİŞ..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|