Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ellerde kasılma.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ellerde kasılma.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 233
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ellerde kasılma.
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2021 Saat 19:42
Hocam selamlar...
 13 yaşındaki oglumla  3 gun önce Sakarya dan  Van a geldik araba yolculuguyla ilk defa bu kadar uzun araç yolculugu yaptı. Dün gece 8 gibi yemek yedik ve gece 2 de mide bulantısı başladı 2 sefer kustu. Sabah bulantı geçmiş baş agrisi karın ağrısı ve ishal vardı hafif bu kısmı biliyorum  yediğinden mikrop kaptı ama. Az önce ağladı neden geçmiyor bu hastalığım otel odasında kaldık canım sıkılıyor falan diye çok stres yapıyorum dedi neden hasta oldum diye ellerim kasılıyor yüzüm titriyor dedi hakkaten elleri  kasilmis kol kasları çok sertti biraz sakinlestirdim derin nefes alıp vermesini söyledim ellerine kollarına masaj yaptım düzeldi. Neden oldu hocam hastaliklami ilgisi var sinirselmi bir daha olursa ne yapmalıyım.
Cevap için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120192
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2021 Saat 20:31
Yolculukta yediği bir şeyler dokunmuş.
Bir şey yapmayın.
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 233
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2021 Saat 20:45
Hocam o kusma kısmına takılmadım zaten ben o konuların sayenizde ustası olduk o kisme ben sizi bilgilendirmek için yazdimSmile benim sıkıntım o ellerindeki kasılma yüzündeki titreme kasılma  olayı o önemli biseymi ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120192
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2021 Saat 09:34
Onlar, önemli şeyler değil, kendiliğinden geçerler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.