|
Bebek kilo almama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2021 Saat 16:47 |
Merhaba hocam.2nisan 2021de 36.haftada 2800gr 49cm kız çocuğu dünyaya getirdim .hocam kızım ilk ay 600gr ikinci ay600gr üçüncü ay 500 ve en son aşı için gittiğimizde 500 gram alarak 5 kilo boyuda 62cm olmuş. Sütümün var olduğunu düşünüyorum çünkü emip doyduktan sonra bile gögsümü sıktığımda süt geliyor.emzirirken bebeğim geri çekilse fışkırıyor sütüm yüzüne. Herkes tüm çevre ve sağlık ocağı bebeğimin çok zayıf olduğunu sütümün yaramadığını formül süt vermemi tavsiye ediyor.hatta yüksek enerjili özel mama vermemi bile söylediler.bebeğim sakin mutlu huzurlu bir bebek aç olsa böyle olmaz diye düşünüyorum ve sizden başka kimseye güvenmiyorum.ne yapmamı önerirsiniz formül süt takviye yapayımmı yada özel mama alayımmı .kulağımı tıkayıp emzirmeye devammı edeyim.4 ay için 5 kilo çokmu az
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın o AHMAKLARA inanıp, mama vermeyin. Onlar yedikleri kazıkların farkında olmayan ahmaklar. Siz
ne doktorlara ne de cevredekilere inanmayın. Size bu konuda en iyi bilgiyi bebeğin kakası verir. Aç kalsa; kakası sert top-top olur. Çok yerse, sarı olması gereken kaka, yeşil renk alır. Siz, bu kimselere değil, bebeğin kakasına inanın.. Emin olun o "kaka" o kimselerden daha akıllıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|