|
Burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2021 Saat 12:40 |
Hocam 37 yaşında bayanim.
Pazar günü akşamı hafif burnum akmaya başladı.
O esnada baş ağrısı da vardı her ay oluyor ağrı gözden girdiği için göz yaşarmasıyla geniz akıntısı oldu diye düşünmüştüm. Ertesi gün yoğun hapşırık burun akıntısı ve göz akıntısı çoğaldı. Halsizlik, ağrı, ateş vs durumu yok. Sadece pazartesi hafif boğazım ağrıdı rahatsız etmedi pek geçti hemen. Test yaptırmadım. Covidde yoğun burun akıntısı olmuyor diye. Kendim odadayim çocukların yanına girmiyorum mecburi durumda maskeyle giriyorum. Yarın da biontech ikinci doz randevusu var. Ne yapacağımı bilemedim. Aşıyı olmaktan ziyade bulaştırır miyim diye endişeleniyorum. Bulaşıcıligi bitmiş midir? Evin içinde normal durabilir miyim artık 4 gün oldu. Ara ara hapşırık ve az burun akıntısı oluyor bugün de.
Düzenleyen esya - 12 Ağu 2021 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşınızı olun.
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamm aşıyı olayım hocam.
Peki evdeki tedbirlere devam edeyim mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devam edebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|