|
Paraben D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2021 Saat 03:21 |
Kadir bey.
İlk çocuğumu sağlık ocağının verdiği d vitamini vererek büyüttüm. Aradan 10 yıl geçti bebeğim oldu yine sağlık ocağı d vitamini verdi. Ama instagramda olan bir çok doktor var d vitamini için başka markalar öneriyorlar fiyatı epey yüksek. Önerme sebebi ise paraben içermemesi. Sizce doğru mu yapıyorum o markaları almakla yoksa bu bir doktor marka iş birliği mi? Paraben var denilen sağlık ocağının verdiği d vit veya demir damlası(gerek olursa) kullanmanın bir sakıncası var mı? Ayrıca 10 yasında bir oğlum var. Bebeğe günde pir fıs veriyorum. 3 damlaya tekabül ediyor. Aynı şekilde 10 yaşında ki oğluma da veriyorum. 10 yaşında ki oğluma da yeterlidir olur mu. Yoksa bundan vaz geçip ampul olarak mı vereyim eskisi gibi. Sizi okuduktan sonra her Kasım ayı 1 ampul vermeye başladım. Covit dönemi özellikle tüm aileye baskı ile kullanırdm ampul olarak. Düzenleyen Glnrkzy - 29 Ağu 2021 Saat 03:22 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Paraben" sahtekarlığına kanmayın..
Neymiş; "Paraben petrol türevi"imiş.. Salaklığa bakarmısınız? Gliserin NE? Vaselin NE?? Gliserin ve vaselin'in tamamı petrol türevi.. Ya içtiğiniz Sokol likid NE??? Bu Türk doktorları kadar CAHİL, yalancı ve sahtekar doktorları dünya da bulmazsınız. Gazyağını ; bitlenenleri kafasına sürdüren, barsak solucanı için içiren bu geri zekalılar değilmi??? Nasıl oluyor da bunlara inanıyorsunuz? Dikkat edin, sözüm ona "paraben" içermeyen ürünler piyasadaki en pahalı ürünlerdir!!! Bak şu Allahın işine!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ağu 2021 Saat 10:00 |
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam. Yani insan doktor diye inanıyor. Sonra baktım adam başka birsürü şey paylaşıyor. Link paylaşıyorum yukarı kaydırın diyerek. Nihayetinde biliyoruz ilaç firmaları nasıl hediyelere tatillere boğuyor bunları. Aldım gerçi maddi durumum vardı alacak kadar ama pimpiriklendim ne oluyor ya hep aynı marka ürünlerini veriyor diye. İlk adım ayakkabısı linki koyuyor 150 TL ya o çocuk onu kaç hafta giyecek alamayan aile ne olacak.
10 yaşındaki oğlum için birde demiştim Kadir bey. 47 kilo günde 3 damla onada vermem yeterli mi yoksa senede 1 ampul olarak devam edeyim mi. Yaz boyunca tatildeyiz çocukları öğleden sonra 3 de çıkarıyorum denize akşama kadar d vitamini için bir faydası olur mu bu saatlerin. |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Damla şeklini sadece ilk 1 yaş içinde kullanın. Sonrasında; senede en az 1 ampul Dvit3 içirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|