|
Ayak parmaklarında yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 21:51 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantar enfeksiyonu var! Hipokort kortizon olduğu için, önce iyileşir gibi olur, sonradan daha beter yapar!
Size kim dedi Hipokort kullanın diye!! Nibulen krem, günde:2x1 BÜTÜN parmak aralarına sürün, iyileştikten sonra da, 2 ay sadece banyolardan sonra sürün.
|
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senelik azarımı da işittim.
Hocam evde o vardı ona yapıştım. Hemen de size yazdım Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba
Bir ay oldu mantar azaldı ama hala sabah akşam Ni.ulene rağmen geçmiyor Ne yapmalıyım Sevgiler saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz inatcidir, devam edin.Eski coraplarindan bulasiyor. O yuzden, iyilestikten sonra bile devam etmeniz gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|