Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın Ağrısı (5,5 yaş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın Ağrısı (5,5 yaş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın Ağrısı (5,5 yaş)
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2021 Saat 17:14
Kadir hocam merhaba,
Oğlum 5 yaş 8 aylık.
Kilosu 20
Çok uzun zamandır (belki yıllardır) ara ara karnım ağrıyor diyor.
Öyle sabahın erken saati falan değil de, mesela kahvalto yaparken, anne şimdi yemeyim karnım ağrıdı diyor, veya durduk yerde birden karnım ağrıdı şurda bir 2 dakika uzanayım diyor.
Aradan saniyeler geçince de normal hayatına devam ediyor.
Ben iki gün önce bir ölçek andazol şurup verdim ama az önce yine karnım ağrıdı dedi, saniyeler içinde de unuttu.
Yani her gün belki 3 kere karnım ağrıdı diyor, her söyleşinden saniyeler geçtiğinde de konu kapanıyor.
Ben oğlumu en son 2020 Kasım ayında doktor muayenesine götürdüm.
Doktorumuz genel sağlık durumunun iyi olduğunu, tahlile vs gerek olmadığını söylemişti.
Siz bu tabloda bir tahlile gerek duydunuz mu? FMF vs olma ihtimali var mı? Ateş kesinlikle yok, ağrılar sabaha karşı değil. Uyandıktan sonra günün herhangi bir saatinde söyleyebiliyor.
Son olarak hocam geceleri çok ciddi şekilde diş gıcırdatıyor. Bir de yıllardır geceleri yutkunma sorunumuz var.
Beni yönlendirebilir misiniz hocam? Bu karın ağrıları neden olabilir?
Çok teşekkürler
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2021 Saat 01:13
++1
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2021 Saat 22:46
Merhaba hocam biz  de aynı sorunlar içerisindeyiz yorumunuz nedir teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118071
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 09:10
FMF ağrıları sabahları olur. Barsak solucanı olabilir, Andazol'un etkisine bakalım. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.