Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 799
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2021 Saat 00:26
Hocam aşı olmadım. Bugün pcr testi yapıldı işimden dolayı..sonuç sabah gelecek. Bende belirtiler covid pozitif gelecek diye düşünüyorum..
37.5 ateş
Her yerim dökülüyor 
Baş ağrısı
Hafif baş dönmesi
Boğazda gıcık
Kalbim hızlı atıyor..
Hocam bir de en çok korktuğum,  kalbinde tekleme var ve bugün hasta oldukdan sonra çoğaldı..
Derin anemim var. Siz de söylemiştiniz..
Evde sadece 8 yaşında kızım var..kimsem yok başka.
Hocam bu belirtiler daha kötüye gider mi
Bir de kızımla ne yapacağız..o iyi...kafam durdu , düşünemiyorum 
46 yaşında ve 47 kilo  bayanım çok uykum var ama uyuyamıyorum

Hocam bu arada sonuç şimdi çıkmış.. negatif diyor... bence yanlış...şuan ağrımayan yerim yok...ayağa kalkacak gibi değilim..wc ye zor gittim..şu taşikardi ve tüm kasların ağrıması beni mahvetti...apranax fort içsem mi..ateşim 37.8

Düzenleyen leyli - 09 Eyl 2021 Saat 03:18
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2021 Saat 17:12
Hocam sitede sorun vardı..bekledim..9 undan bu yana bütün belirtiler devam ediyor...bugün yine pcr testi yapıldı..gece 3 gibi sonuç çıkacak. Bişi yiyemiyorum..o sebeple ilaç da içemiyorum... acil de novalgin yaptırsam..artık bu4.gün..gece gündüz kas ağrılarım bitmedi.. uyku yok ağrılardan...46 kilonun da altına inmişim

Düzenleyen leyli - 11 Eyl 2021 Saat 17:13
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2021 Saat 21:00
Hocam test sonucun pozitif çıktı.. çarşambadan bu yana tüm belirtiler yukarda yazdığım gibi devam ediyor...hatta bir de yoğun balgam eklemdi üzerine...Çok zor atıyorum..boğulacam baltamdan.. korkuyorum

Düzenleyen leyli - 11 Eyl 2021 Saat 21:46
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.