|
yüksek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2021 Saat 16:13 |
iyi günler hocam, 3 yaşındaki kızım geçen pazartesi ve salı günü burnu tıkandı grip başlangıcı diye sadece sizin önerdiklerinizi yaptım, 3. gün kreşten alıp gelirken uyuyakaldı arabada kalkınca huysuzlandı ben de gönlü olsun diye dondurma aldım (hata ettim ama artık geçmişti) o gece kızım ateşli bi şekilde uyandı ateşi 38lerdeydi, ben işteydim eşim ateş düşürücü vermiş ama ona rağmen ateşi düşmeyince biz de korktuk, doktora götürdük, bu arada kızım ellerim ağrıyor, bacaklarım ağrıyor diye söylüyordu, dr götürünce el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi, kan testi yapmadan bize aferin, zaditen, ceftinex, rhinfunt ve umca yazdı, içim hiç rahat etmedi tabi o geceyi öyle gecirdik tabi ben ilaçları vermedim ama ertesi sabah 40 derece ateşle uyanınca ben de panik oldum ateş düşürücü verdim tabi düştü ateşi, 3 günü ateşli geçirdik böylece ama hiç bi şekilde el ayak veya ağızda döküntü olmadı, domuz gribi diye düşündüm ama karın ağrısı var evet ama kusması yok, kawasaki diye düşündüm yine hiç bi yerinde döküntü yok, ilaçları vermediğim için eşim veriyor artık ilaçları ben pes ettim anlatmaktan ateş düşürmemek gerektiğini, ilaçları kestiğimiz takdirde ateşin yine yükseleceğini ama dinletemedim ve pes dedim, sizin grip tavsiyelerinizi bunlara rağmen hala uyguluyorum, ballı limon veriyorum, ballı ılık su veriyorum, yakasına cold mix damlatıyorum ama yine de geçmiyor, el ayak değil, kawasaki değil, domuz gribi değil, gripte nasıl grip bu hocam bir türlü geçmiyor :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, sakın o ilaçların hiçbirini kullanmayın. Tam bir şarlatan doktor...
1- El,Ayak ve Ağız hastalığı olsa (ki değil)bu ilaçlar verilmez.. 2- 3 yaşa Aferin verilmez! 3- UMCA, Etanol( içilen alkol) ihtiva eder, çocuğa kafa buldurmak istiyorsanız, aynı etkiyi ufak bir Tekirdağ Rakısı da sağlar!!! Umca'yı çok meraklı ise eşiniz içsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|