|
12 Yaş Biontech Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Siner ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 13:16 |
Değerli Kadir hocam,
Oğlum şuan tam ergenlik yaşında. Ergenliğin tüm belirtileri mevcut. Aşı hakkı tanındı. Okula gittiği için aşı yaptırmak istiyoruz fakat ergenlik döneminde olduğu için de kararsız kalıyoruz. Bu güne kadar hiç aşı ile ilgili kararsızlık yaşamamıştım. Yerli yabancı tüm kaynakları okumaya çalışıyorum. İnsan kendisi için kolay karar verebiliyor ama söz konusu çocuk olunca iki kere düşünüyor. Bebekliklerinden beri sizinle büyüttüm çocuklarımı. Bu konuda da bana fikir verirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Heman yaptırın. Tercihen BionTech aşısı olsun.
|
|
![]() |
|
Siner ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum değerli hocam. Sizin görüşünüz o kadar önemli ki bizim için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|