|
Kızım hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zehra123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2021 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 20:59 |
Merhaba hocam, 18 aylik kizim var tum gelisimleri normal cok sukur adina bakar goz temasi kurar, komutlari yapar. Isaret parmagini kullanir. Anne baba dede vs diyor. Birkac kez ikili cunle kurdu biten sulugunu verip anne bitti, anne ac, anneanne al diye. Aile uyelerini taniyor dayi dede amca nerde sorulursa isaret eder yada donup bakar. Bezini gotur cope at deyince yada ortuyu cekmeceye koy deyince yapiyo. Bebegine eee yapiyo uyutoyo gibi. Abisiyle cok kavga ediyo. Kizimla kitap okuyunca abisi gelse ittiriyo eliyle aglayarak bana bakiyo abisine git diyeyim diye. Gecen gun parkta kumda oynarken yanina gelen bi kiza kum uzatti al diyerek. Beni endoselendiren ise kimseye gitmiyor hocam. Dede dayi vs bile gitmiyor. Babaannesini haftada bir belki daha az goruyo ona da gitmiyor. Bir tek ben babasi anneannesi ve yemgesine gidiyor. Birisi sevse hemen basini ceviriyo gulere. Ama o kisi secmeyip benle konussa kizim yüzünü inceler bakar ne zaman ki kizima donse sevmek icin hemen basini cevirir. Bazen gukerek yapiyo bunu sanki utanir gibi. Birde ben ise gidince coook agliyor ama ben donunce cok sevinmiyor hocam bana bakip gulumsuyor sonra arkasini donup gidiyor.Sizce normal mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal.. Huyu böyle. Yumurtadan böyle çıkmış. Zamanla kendisi kontrol edecek.
|
|
![]() |
|
Zehra123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2021 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler hocam. Cocuk norolijiye de goturmustum gozunde dalma.oluyo diye size.sormustum.onceden ve dalmalarla ilgili sizim dediklerinizi soyledi aynen petit mall.olabilir onemsizdir diye. Cocuk gelisim.uzmanina da goturdum premature oldugu icin cok kaygiliydik gelisimi hakkinda cok sukur iyi dedi ama bu dede dayi kimseye gitmemesi ben ise giderken cok aglamaso ama ben donunce de cok sevinmemesi uzuyordu beni tesekkurler cevabiniz icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|