|
Tahlil sonuclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 14:07 |
![]() Hocam yaklasik 1 aydir disciye gidiyorum, 3 tane dis çektirdim, ve belirli bir kismi da yapiliyor,kan değerlerim bu sebeple düşmüş olabilir mi. Bir de hocam ferritin değerim hep yuksek çıkıyor. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her şey normal. Eğer; İstanbul gibi deniz kenarı bir şehirde yaşıyorsanız, bu kan değerleri normaldir.
Erzurum, Kars gibi yüksek irtafadaki şehirlerde yaşıyorsanız, "anemik" siniz diyebiliriz. Ferritin, gerzek Türk doktorlarının zannettikleri gibi, "Depo demirini" göstermez. Ferritin, Demir taşıyan bir proteindir. Vucuttaki demiri gösteren; Hgb dir. Anemi olduğunda, daha fazla demir taşıyabilmek için miktarı artar. Bu yüzden, 1-2 ay bir Demir ilacı (marka önemli değil) kullanmanız iyi olur. Veya etli gıda miktarını arttırın. |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankarada yaşıyorum hocam.
Dişlerimden dolayi saglikli beslenemedim. Demir ilaci kullanayim,cok teşekkür ederim hocam. Iyi ki varsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|