Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vit emziren annelerde
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vit emziren annelerde

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ebrudayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebrudayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vit emziren annelerde
    Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2021 Saat 08:58
Hocam merhabalar 2.5 aylık bir kızım var. 3 haftadır geçmeyen şiddetli kol ağrısı çekiyorum her iki kolumda ağrıyor sabahları kalktığımda daha kötü bebeğimi beşikten zor alıyorum gün içindede devam ediyor. Sağlık ocağında kan verdim herşey normal çıktı ama D vitaminine bakılmamış. D vitamini eksikliği olabilirmi normal hastaneye gidemedim tekrar kan vermek için. Elimde bir ampul d vit var. Eczacı ekmeğe sürüp kullanın dedi ama kutu üstünde kas içine uygulanır yazıyor. Normal damlamı kullanayım yoksa ampulmu bilemedim. Birde iğne şeklindemi bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119580
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2021 Saat 11:32
Brufen tablet, günde:2x1 alın..
Kan vermek de neyin nesi? Hangi tahlili ne düşünerek istediler. Türk doktorları selam verenden bile tahlil
 isterler, ne çıkmasını bekliyordunuz?
D vitamin eksikliği hiçbir ağrının sebebi değildir. Senede 1 defa 1 ampul için. 
İster ekmeğe damlatın ( tereyağı değil ki, ekmeğe sürülsün!!) bir parça yoğurda karıştırın. 
İğne şekli çok ağrılıdır. "Ağızdan içilmez" lafı tipik Türk yalan ve saçmalığıdır. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.