|
D vit emziren annelerde |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ebrudayan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vit emziren annelerdeGönderim Zamanı: 21 Eyl 2021 Saat 08:58 |
|
Hocam merhabalar 2.5 aylık bir kızım var. 3 haftadır geçmeyen şiddetli kol ağrısı çekiyorum her iki kolumda ağrıyor sabahları kalktığımda daha kötü bebeğimi beşikten zor alıyorum gün içindede devam ediyor. Sağlık ocağında kan verdim herşey normal çıktı ama D vitaminine bakılmamış. D vitamini eksikliği olabilirmi normal hastaneye gidemedim tekrar kan vermek için. Elimde bir ampul d vit var. Eczacı ekmeğe sürüp kullanın dedi ama kutu üstünde kas içine uygulanır yazıyor. Normal damlamı kullanayım yoksa ampulmu bilemedim. Birde iğne şeklindemi bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2021 Saat 11:32 |
|
Brufen tablet, günde:2x1 alın..
Kan vermek de neyin nesi? Hangi tahlili ne düşünerek istediler. Türk doktorları selam verenden bile tahlil isterler, ne çıkmasını bekliyordunuz? D vitamin eksikliği hiçbir ağrının sebebi değildir. Senede 1 defa 1 ampul için. İster ekmeğe damlatın ( tereyağı değil ki, ekmeğe sürülsün!!) bir parça yoğurda karıştırın. İğne şekli çok ağrılıdır. "Ağızdan içilmez" lafı tipik Türk yalan ve saçmalığıdır. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|