Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mukus
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

mukus

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 811
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: mukus
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2021 Saat 09:10
hocam 8 yaşında ve 21 kg kızıma 3 eylülde, yani aşağı yukarı 1 ay önce yoğun mukus çıkarması sebebi ile flagy vermiştiniz.. hocam 5 gün kullanın demiştiniz... sabah akşam 2 şer kaşık verdim ve rahatlamıştı , iyi idi... hocam aradan çok az zaman geçmesine rağmen  dün öğlen okula giderken karnı ve etrafı çok ağrıdı.. okula çok zor gitti... gece 3 e kadar çok acı çekti... bu arada sanırım üst solunum yolu da kötü.. çok boğaz ağrısı ve yoğun balgamı var.. hatta boğaz ağrısından komnuşamıyor şu an... bir de bu mukusun yarattığı ağrı... gece 3 gibi karnını saat yönünde ovalaya ovalaya wc ye çıkarttım... yoğun gaz ve avuç içim kadar mukus döktü...ve arkasından kaka yaptı.. rahatladı biraz... saat sabah 5 gibi yine ağrıdı.. yine ovaladım..yine wc ve biraz çıkardı mukus.. hocam ne yapacağız bu durumda..  3 hafta kadar iyi oldu, bir daha başladı..okula gidemeyecek duruma geldi..çünkü az az da olsa sürekli mukus döktüğ için, sürekli tuvalete gidiyor.... hocam tekrar flagy kullanması gerekiyor ise boğazdaki enfeksiyon yüzündenn içemez mi hocam?  boğazı için ne yapalım.. ağzını açamıyor acıdan..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.