|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2021 Saat 23:58 |
3 ay 10 günlük bebeğim var sadece anne sutu ile besleniyor sali günü rota asisi yaptırdık ayni gün ve ertesi gün kakasını yaptı daha sonra 4 gun boyunca yapmadı normalde de 5 gunde Bi yapardı ama Bi rahatsızlığı olmazdi şimdi gazını çıkarmasına rağmen hiç rahat değil sürekli kaka icin zorluyor kıpkırmızı oluyor ama Bi türlü yapamiyor agliuor gaz damlası zeytinyag verdim sicak havlu masaj hepsini denedim ama yine yapamadi kac güne kadar böyle olması normal ne yapmak gerekie
|
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unuttum bebek 28 günlükler poposuna çatlak vardi kan gelmişti diskoda acaba makattadarlıkta kaynaklanır mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, anne sutu en iyi ilacdir. Kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|