|
A Rh + |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 674 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eki 2021 Saat 23:33 |
Hocam bugün bir yazı okudum.Yorumunuzu merak ettim.A kan grubuna sahip kişiler sürekli hasta olur olmasa bile kendisini sürekli hasta hisseder hatta covite yakalanma oranı da çok yüksekmiş A grubunda.0 grubu çok daha sağlıklı ve dinç olurmuş hastalık pek olmazmış.Yazıdan sonra çevremdeki kişileri düşündüğümde gerçekten de A grubu kişiler hep hasta ya da sürekli halsizlik vs oluyor.Ben eşim çocuklarım babam ablam falan hep A grubu ve gerçekten biraz huzursuz bir yapımız var hastalık anlamında hasta olmasak bile hep bir kaygı durumu var .Böyle bir şey var mı gerçekten?
Düzenleyen zeynep82 - 04 Eki 2021 Saat 23:33 |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu bende çok merak ediyorum covitte özellikle kan grubu önemli dediler A grubuna sahip kişiler ağır geçiriyor dediler benim ufak kızım A pozitif açıkçası korkuyorum covid olur bişi olur diye dün batmandaki 20 aylık bebeğin covidtten öldüğünü duyduktan sonra daha da endişe ettim açıkçası hocam gerçekten covitte kan grubu önemlimi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diyelim ki, dogru??? Ne yapmayi dusunuyorsunuz??
Bosverin boyle bos islere, kafayi yordugunuza bile degmez! Batman da olen bebek hakkinda bilgim yok. Kimbilir ne HALT ettiler! Hele oksuruk kesici veya Nezle ilaci verdilerse, ates dusurdulerse, normal.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|