Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - A Rh +
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

A Rh +

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 674
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: A Rh +
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2021 Saat 23:33
Hocam bugün bir yazı okudum.Yorumunuzu merak ettim.A kan grubuna sahip kişiler sürekli hasta olur olmasa bile kendisini sürekli hasta hisseder hatta covite yakalanma oranı da çok yüksekmiş A grubunda.0 grubu çok daha sağlıklı ve dinç olurmuş hastalık pek olmazmış.Yazıdan sonra çevremdeki kişileri düşündüğümde gerçekten de A grubu kişiler hep hasta ya da sürekli halsizlik vs oluyor.Ben eşim çocuklarım babam ablam falan hep A grubu ve gerçekten biraz huzursuz  bir yapımız var hastalık anlamında hasta olmasak bile hep bir kaygı durumu var .Böyle bir şey var mı gerçekten?

Düzenleyen zeynep82 - 04 Eki 2021 Saat 23:33
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2021 Saat 01:35
Bunu bende çok merak ediyorum covitte özellikle kan grubu önemli dediler A grubuna sahip kişiler ağır geçiriyor dediler benim ufak kızım A pozitif açıkçası korkuyorum covid olur bişi olur diye dün batmandaki 20 aylık bebeğin covidtten öldüğünü duyduktan sonra daha da endişe ettim açıkçası hocam gerçekten covitte kan grubu önemlimi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2021 Saat 03:19
Diyelim ki, dogru??? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?? 
Bosverin boyle bos islere, kafayi yordugunuza bile degmez! 
Batman da olen bebek hakkinda bilgim yok. Kimbilir ne HALT ettiler! Hele oksuruk kesici veya Nezle ilaci 
verdilerse, ates dusurdulerse, normal. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.