|
Grip Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dmtcyln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2021 Saat 10:15 |
Hocam Merhaba,
Bu sene grip aşısına erişim sağlayabiliyoruz kendim için aşıyı yaptırdım, 5 yaşında kızım için yaptırmamı önerir misiniz? Geçen sene haricinde ona da yaptırıyordum ve çok faydasını gördüm, influenza olduğunda çok daha hafif atlattı. Bu sene de okula gidiyor maske taktıkları için gerek var mı emin olamadım bazıları da maske yüzünden domuz giribi kalmadı gibi konuşuyor size danışmadan bir karar veremez oldum iyi ki varsınız hocam. Sevgi ve saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecen kisin basindan, su ana kadar pek cok kimse Grip gecirdi. Gripler yok olmazlar.
Ayrica da sadece "Domuz Gribi" mevzu degil. Domuz Gribi: 2017-2018 kis doneminden beri artik "Domuz Gribi" yok ve asilarin icinde de mevcut degil. Domuz Gribi; 2009'dan beri 8 sene Grip asilari icinde vardi. Grip asisini olun.
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam
1)benim kızım da 3.5 yaşında tek doz mu yaptırmalıyız ?
2)babam nisanda anjio oldu. Covid aşılarını oldu. 54 yasında. Grip aşısını da olmasnda bir sakınca var mı ? 3)yeğenim 9 aylık. Ona 2 doz seklinde mi olacak hocam? Cok teşekkür ederim
Düzenleyen Eyslyrt - 08 Eki 2021 Saat 23:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hic asi olmamis; "6-35 aylik" arasi cocuklara: yarim doz, 1 ay ara ile yapilir.
Daha once Grip asisi yapilmis olan cocuklara, 35 aydan kucuk olsalar bile, tek ve tam doz uygulanir. 2- Angio olanlarin, bilhassa olmalari gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|