| 
 | 
| Öksürük + ates | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| @istanbul   Üye   Kayıt Tarihi: 19 Haz 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı @istanbul Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Öksürük + ates Gönderim Zamanı: 30 Eki 2021 Saat 03:47 | 
| 
   Eve döndük  diğer gün aksam öksürük kuru kuru ve ertesi gün ateş başladı .Ateşe kendim evde ateş dusurucuyle müdahale etmedim hiç anbiyitgi de kesmiştim yarım bırakınca iyimi olur kötümü olur tam emin olmamakla birlikte .Bu şekilde tekrar başlayınca yine  kendimi de sorgulayacak şekilde etrafiminda baskısıyla tekrar doktora gösterdik başka birine.Wbc 8,1 crp 1 47   macrol,budeferd ,ventolin ,airfex ,nazofix le eve döndük .Bu arada tahliller çıkana dek buhar verildi .Doktor buharla biraz açılmış dedi.Orada antibiyotiği ve alerji ilaçlarını sorguladigim halde  yine birden enfeksiyonu yükselir diyemi korktum bilmiyorm basiretim baglanmis gibi antibiyotiği verdim ama yarım birakmaninda iyi olmadığını okuyorm ,napicagimi bilemez haldeyim.Nihayetinde antibiyotik ve buharlari verdim  diğer ikisini vermedim.bes doz antibiyotik oldugu halde  bir düzelme olmadı .Öksürük kuru kuruyken .Boğazı yirtilircasina öksürüyor .Dün doktora mesaj attım devam et ilaçlara dedi.Ve sol tarafında bir ses var nefes alıp verirken .Ne yapmaliyim
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119411 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Eki 2021 Saat 18:38 | 
| 
   Dedim ya!! O doktor tam bir sahtekar ve bu ilaclari KASTEN veriyor. Once sahte iyilik hali sonra da; "Sahtekarligin 3. Safhasi" gelecek. Yazilarimi okuyun ve Turk cocuk doktorlarinin ne kadar assagilik sahtekarlar olduklarini gorun.  Bunlari OZEL olarak yetistiren Tip Fakulteleri var.  Her oksurene: Antibiyotikler, Astim ilaclari ve Kortizonlu ilaclarin verilmesi tamamen ozel egitim ile itinali sekilde edinilen bir sahtekarliktir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2021 Saat 18:42 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |