|
Sabah Uyandıran Ağrılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2021 Saat 08:14 |
Hocam merhaba benim sorum kendimle ilgili, Yardımınıza / yönlendirmenize ihtiyacım var. 35 yaşındayım, her sabah gün aymaya yakın kalça bacak ve karın ağrısıyla uyanıyorum, asla uyutmuyor beni, kalkıp yürüme ihtiyacı hissediyorum, kalktıktan bir saat sonra karın ağrım daha sonrasında da kalça ağrım azalıyor. uykuya hasret kaldım, bir insan bu kadar ağrılı ve yorgun neden uyanır? Geçen hafta romatoloğa gittim birtakım tahliller istedi sonuçlarını ekte size iletiyorum. ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum, bana yardımcı olur musunuz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- FMF (Ailevi Akdeniz Atesi) hastaligi olabilir.
Guvenilir bir tahlili yoktur. Tek yapilabilecek sey; Kolchium Dispert (veya benzeri) ilaci sabahlari 1 tane almaktir. Agrilar 1-2 gunde gecerse, FMF demektir, ilaca devam edersiniz. 2- Brucellosis olabilirdi, ama Wright testi:(-) gelmis, onu ekarte edebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|