|
Prospan şurup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2021 Saat 17:28 |
Merhaba Hocam,
Kızımın kreşe başladığından beri hastalıkları ne yazık ki bir türlü tam iyileşmedi. Sizden her zaman destek alıyorum. Hep yanımızdasınız, çok teşekkürler. Bir arkadaşımdan öksürük için prospan şurup Tavsiyesi aldım. İçeriği temiz ve bitkisel dedi. Biraz internetten baktım genelde kullananlar memnun. Öksürüğü kesmenin iyi birsey olmadığını sizden çok iyi hatırladığım için emin olamadım. Ancak nerdeyse 2 ay olacak öksürmeye başlayalı. Zararı var mı? İçeriği söylenildiği gibi temiz mi? Çoğu arkadaşımın doktoru da tavsiye etmiş çok fazla kişiden de duydum bunu ayrıca. Ama kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. Sizin tavsiyeleriniz, yönlendirmeleriniz çok kıymetli benim için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN kullanmayin. Afyon ve Esar da "icerigi temiz ve bitkisel"!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|