|
Geçmeyen yaralar |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen yaralarGönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 14:40 |
|
Hocam öğrencimin elinde ve vücudunda yıllardır geçmeyen yaralar var. Tedavilerde sonuc vermemiş. ZOR bir hayatı var 16 yasinda. Kasiniyor yaraları.sirti omuzları komple yara atabilirsem bir tane daha resim atacagim. Ne yapmalıyız nedir bu yaralar. Düzenleyen kzykzy - 09 Kas 2021 Saat 14:48 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 19:39 |
|
Kronik UYUZ..
Kwell sampuan veya Losyon alin ve ICINI COK IYI OKUYUN! Onceden, ic camasirlarini ve yatak takimlarini kaynar suda yikayin, kizgin utu ile utuleyin. Tedaviden sonra bu onceden hazirlanmis olan ic camasirlari ve yatak takimlari kullanilacak. Diger camasir ve yatak takimari da AYNI sekilde yikanip, utulenecek. |
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 19:42 |
|
Hocam yaaa kızın elini tuttum resim çekerken bana da geçer mi aslinda omzunu görünce suphelenmedim değil. Yalnız bu ergen cok sıkıntıları olan bir kız öğrencim ben nasıl derim uyuz olmuşsun diye . Hay Allah . Üvey anne ile yaşıyordu yeni öz annesinin yanına geçti yurtlarda yaşıyormuş.
Alnı da mi uyuzdan dolayı böyle acaba hocam Düzenleyen kzykzy - 09 Kas 2021 Saat 19:45 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 19:52 |
|
Kaide olarak; Uyuz, sirtta iki kurek kemigi arasini ve boyundan yukarisini tutmaz.
Oncelikle Kwell kullansin. Hatta beraberinde, Bactrim tablet FORT, gunde:2x1, 1 hafta kullansin.
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2021 Saat 22:53 |
|
Hocam merhaba ben ogrencime hala diyemedim uyuz teshisini. Ama daha önce tıpa gitmiş ve orda 3ay puva tedavisi olmus. Hocam biz uyuz olduğundan eminiz değil mi aklım almadı bir tip fakültesi nasil uyuz teşhisi koyamazlar anlamadim. Cok mu zor yani bunu anlamak. Ben anneye söylemeyi düşünüyorum insallah.
|
|
|
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 00:27 |
|
Hocam saglik seneler diliyorum öncelikle.
Öğrencim sizin bahsettiğiniz tedaviye basladi . İlk kullanmaya başlayınca ellerindeki yaralarda sonme olduğunu farkettim ama daha sonra bu hale geldi hocam. Hocam ailede başka kimseye bulasmiyor okulda da benzer bir durum görmedik yaklaşık 8 senedir geçmeyen yaralar bunlar uyuz olabilir mi hocam. Baktrim fort tableti kullandı bitti losyona devam ediyor losyonun üzerinde kwellada yaziyor sanirim doğrudur. Hocam sirtida bu şekilldeymis Düzenleyen kzykzy - 01 Oca 2022 Saat 00:29 |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 02:49 |
|
1 hafta sonra tekrar Kwellada kullansin.. Ilacin icini iyi okusun.
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 16:13 |
|
Elindeki bitince 1 hafta ara verip mi tekrar kullanacak hocam öyle mi anlamaliyim .
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|