|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 18:17 |
Kadir hocam merhaba,
Oğlum 6 yaşında. Geçen ay d vitamini sonucu 29 küsür çıktı. Sanırım 30 ve üstü yetersizmiş. (yanlışım varsa kusura bakmayın) Ben normalde oğluma Well care günde 1 puf kullanıyordum. 1 pufta 600 IU var yazıyor kutunun üstünde. Ama bu kutu bitince fiyatı daha uygun olan Devit-3 oral damla aldım. Ondan günlük kaç damla kullanmalıyım bilmiyorum. Eczacı günde 5-6 damla dedi ama gereksiz yere fazladan vitamin vermeyelim diyorum. Değerli görüşünüzü paylaşmanızı rica edebilir miyim? Çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam merhaba,
Bu mesajı dün yazmıştım ama sanırım vaktiniz olmadı. Uygun bir zamanınızda yanıtlayabilirseniz beni çok mutlu edersiniz. Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini NORMAL sinirlari: 50-100 arasidir..
50 alti; takviye gerektirir. Simdi 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin ve Subat ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|