Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 806
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim için
    Gönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 15:28
hocam merhaba.. yaklaşık 17 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum... hep boğazdan başlıyor.. ciğer gibi boğazım ve çok acı veriyor. bu 17 günde 2 gün düzeliyor sonra yine başlıyor... hep böyle oldu... ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım... boğazım geçince geçerdi...2 gün sonra tekrar beni rahatsız etmezdi...boğazım da başımı ağrıtıyor... ne zaman boğazım ağrısa balgam da oluyor... sesim değişti.. burun akıntısı zaman zaman şeffaf, zaman zaman koyu yeşil... hocam bu boğaz ağrılarının bu şekilde bir gidip bir gelmesi normal mi, bu sabah bir şeyim yoktu.. öğleden sonra birden şiddetli bir boğaz ağrısı başladı..  eylülde korona geçirdik, beni bu kadar süründürmedi... hocam boğazın böyle olması bağışıklığımın düşmüş olduğu anlamına mı gelir... günlük hayatımı çok etkiliyor.. ağrıdan nerdeyse dışarı çıkmıyorum..zehir oluyor yürümek bile... pastil vs.dediklerinizi yapıyorum.. yok hocam.. tekrarlıyor... bakteriyel olduğunu gösterse ateş vs olur..ateş de yok, halsizlik de yok... şu maskeler de bizi mahvediyor... bu kadar uzaması normal mi hocam...bir türlü iyileşemiyorum.. sesim de ara ara kısılıyor ve koku tad da gidiyor..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119528
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 19:28
Mumkun oldugunca, sokaga cikmayin. Hastalik yapan viruslari tam olarak atamamissiniz.
SAKIN Ates dusurucu ilac da almayin! Ates olmadiginda, bagisiklik calismaz. Istirahat edin, sicak su buhari ve Strepsil pastil(Honey&Lemon) kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.