|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 15:28 |
|
hocam merhaba.. yaklaşık 17 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum... hep boğazdan başlıyor.. ciğer gibi boğazım ve çok acı veriyor. bu 17 günde 2 gün düzeliyor sonra yine başlıyor... hep böyle oldu... ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım... boğazım geçince geçerdi...2 gün sonra tekrar beni rahatsız etmezdi...boğazım da başımı ağrıtıyor... ne zaman boğazım ağrısa balgam da oluyor... sesim değişti.. burun akıntısı zaman zaman şeffaf, zaman zaman koyu yeşil... hocam bu boğaz ağrılarının bu şekilde bir gidip bir gelmesi normal mi, bu sabah bir şeyim yoktu.. öğleden sonra birden şiddetli bir boğaz ağrısı başladı.. eylülde korona geçirdik, beni bu kadar süründürmedi... hocam boğazın böyle olması bağışıklığımın düşmüş olduğu anlamına mı gelir... günlük hayatımı çok etkiliyor.. ağrıdan nerdeyse dışarı çıkmıyorum..zehir oluyor yürümek bile... pastil vs.dediklerinizi yapıyorum.. yok hocam.. tekrarlıyor... bakteriyel olduğunu gösterse ateş vs olur..ateş de yok, halsizlik de yok... şu maskeler de bizi mahvediyor... bu kadar uzaması normal mi hocam...bir türlü iyileşemiyorum.. sesim de ara ara kısılıyor ve koku tad da gidiyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 19:28 |
|
Mumkun oldugunca, sokaga cikmayin. Hastalik yapan viruslari tam olarak atamamissiniz.
SAKIN Ates dusurucu ilac da almayin! Ates olmadiginda, bagisiklik calismaz. Istirahat edin, sicak su buhari ve Strepsil pastil(Honey&Lemon) kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|