|
İki aylık bebeğim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elifana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2021 Saat 16:45 |
Merhaba hocam;
İki aylık oğlum 3480 gr doğumlu şu an 6000gr. Poposunda geçmeyen bir pişik var altını her açtığımda dışkı lekeleri görüyorum sanırım gaz yaparken kaçırıyor borik asitli su ve sudokrem sipariş etmiştim ama eczacı 300 ml sudokremin içine 9 gr borik asit koymuş bu şekilde de kullanılır mı? Birde yüzünde kuruluk var ve küçük sivilceler bunu için ne yapabilirim?oğlum sadece anne sütü alıyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117330 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sudokrem, kesinlikle bu sekilde KULLANILAMAZ!!Kullanilirsa, %3 konsantrasyon yerine, %100 konsantrasyonda
olacagi icin; YANIKLARA sebep olursunuz.!! Geri verin de o eczaci o kremi munesip bir yerine sursun! Yuzune, herhangi bir nemlendirici krem surebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Elifana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullanmış bulundum bugün iki kere sürdüm bir şey olur mu şimdi ne yapmalıyım hemen yıkadım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğiniz gibi bebeğimin poposu daha kötü oldu kırmızı kırmızı noktalar arttı ve belirginleşti ve bu karışımı bir eczacı yaptı kalfa da değil hatta on beş dakika uğraşmış bunu bir insana nasıl verebiliyorlar anlamış değilim şimdi ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117330 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geri verin de o eczaci o kremi munesip bir yerine sursun!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|