|
Kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsunlu_bulutum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2021 Saat 18:27 |
Hocam geçen haftalarda kardeşleri ateşli bir süreç geçirdi,muhtemelen gripti. Kan ,covid vs testlerine bakıldı bir sey yoktu,en son bu oğlum ateşlendi. Ateşi 39 cıvarı oldu,grıp tedaviniz ile süreci sürdürdük,yıne de emın olmak ıçin dr.a gıttı. Kan değerlerine bakıldı,ateşi yoktu ve iyiydi. Bıraz 2-3 kılo kadarkılosu fazla sadece. Sonuc degerlendırmesıne gıtmeden sıze sormak istedim. Dogdugunda 3950 kg doğmuştu zaten iri bir bebekti ve kalbinde üfürünler vardı,1 sene içinde kapanmıştı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon.
Antibiyotik gerekmez. Anemi:YOK. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. D vitamini dusuk! 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. Referans Araligi: 0-90 mis.. Gulermisin, aglarmisin!!! Yani bunlara artik cahillik bile denemez, resmen SALAK bunlar. D vitamini normal sinirlari: 50-100 dur. 150 ustunde zehirlenme riski baslar. |
|
![]() |
|
efsunlu_bulutum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Çok teşekkür ederim hocam,her daim sizin tavsiyelerinizle devam ediyorum,siz de kan değerlerini görmüş olunca içim rahat etti. İzninizle iki sorun daha olacak ilk çocuğumda sizin tavsiyenizle süte devam etmiştik ve şu an boyu maşallah yaşıtlarından uzun,fakat oğlumda soylenen süt.teki kazeinin inflamatuar olduğu ve otoimmn hastalık sebebi olacağı tedirgin ediyor. Ben de 30 yıldır sedef hastasıym ve romatoid artrit asorunu yaşıyorum,tedırgın oldum vermeli miyiz süt,vermemeli mıyız?
Bir de kilo fazlası için yemesine dikkat ediyor, basketbola gidiyor, okulda verilen karbonhidratlara karşı da büyüdükçe farkındalık kazandı ve yemiyor mümkün mertebe. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey var mıdır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" süt.teki kazeinin inflamatuar olduğu ve otoimmn hastalık sebebi olacağı "
Tipik Turk doktor palavrasi!! '80'li senelerden beri sut aleyhinde soylenmedik YALAN birakmadilar. Hatta pustun biri, sute bir bahane bulamayinca, "Pastorizasyona ve UHT'ye" takmisti. Bebek mamalarinin daha beter islemlerden gectigi aciga cikinca da, dili bir yerine girmisti! Simdi bu "kazein" isini uydurmuslar! Boyle laflar eden salaklara bir daha rastlarsaniz, peynir ve yogurtlarda, "kazein" olup olmadigini bir sorun. Ayrica da, anne sutunde bile "Kazein" vardir ve saf anne sutu alan bebeklerde, "kuru fasulye taneleri gibi kaka ile cikarlar. Rahatlikla sut icin/icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2021 Saat 19:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|