|
Anlamadim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 15:46 |
Hocam benim 5 yaşında bir oğlum var cok sık üst solunum yolu enfeksiyonu ve genizeti sorunu yaşıyoruz geçen yıl hiç antibiyotik kullanmadı ve geniz eti tamamen düzeldi bu sene anaokuluna başladı ve her çocuk gibi vok hasta olmaya başladı hepsinde antibiyotik verdiler ve bademcikleri boğazı çok kötü dediler en son 3 hafta önce antibiyotik kullandik 1 aydır uyurken burnu tıkanıyor petek bile açmıyorum cold miks ve serum fizyolojik yapıyorum şuan da grip bugün genel kontrole kbb ye götürdüm dr bademcik boyutuna normal dedi yanındaki asistana sanırım genizi aktığı için bademcik floryasini etkilemiş dedi ve antibiyotik klanomaks bid 70 ml yazdı ve grip geniz eti ile ilgili alerjik olabilir dedi çiğneme tablet sprey ve grip şurubu yazdı Bi suru ilaçla eve döndük antibiyotik sizce şart mı Bi de hastalanirsa çocuk dr değil kbb bakacak dedi şuan genel durumu iyi yemesi vs bogaiz acımıyor sadece dediğim gibi uyku sorunu var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik sarlatan bir Turk doktoru.
Dunku cevaplarimi ve "Sahtekarligin 3 Safhasi "Yazimi, Forum ilk sayfasindan okuyun.
|
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Hocam okudum verdiği ilaçların hiç birini kullanmiycam ben şimdi boğazına baktim bademciklerim görüntüsü parça parça bunun nedeni ne olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bademciklerin yapisi OYLEDIR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Hocam 5 yas kan ldh 317 sonucu normal mi kırmızı gösteriyor tahlil sonuçlarında
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin, enfeksiyonlarda olur....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|