Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anlamadim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anlamadim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zerdakuyu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zerdakuyu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anlamadim
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 15:46
Hocam benim 5 yaşında bir oğlum var cok sık üst solunum yolu enfeksiyonu ve genizeti sorunu yaşıyoruz geçen yıl hiç antibiyotik kullanmadı ve geniz eti tamamen düzeldi bu sene anaokuluna başladı ve her çocuk gibi vok hasta olmaya başladı hepsinde antibiyotik verdiler ve bademcikleri boğazı çok kötü dediler en son 3 hafta önce antibiyotik kullandik 1 aydır uyurken burnu tıkanıyor petek bile açmıyorum cold miks ve serum fizyolojik yapıyorum şuan da grip bugün genel kontrole kbb ye götürdüm dr bademcik boyutuna normal dedi yanındaki asistana sanırım genizi aktığı için bademcik floryasini etkilemiş dedi ve antibiyotik klanomaks bid 70 ml yazdı ve grip geniz eti ile ilgili alerjik olabilir dedi çiğneme tablet sprey ve grip şurubu yazdı Bi suru ilaçla eve döndük antibiyotik sizce şart mı Bi de hastalanirsa çocuk dr değil kbb bakacak dedi şuan genel durumu iyi yemesi vs bogaiz acımıyor sadece dediğim gibi uyku sorunu var 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120823
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 19:09
Tipik sarlatan bir Turk doktoru.
Dunku cevaplarimi ve "Sahtekarligin 3 Safhasi "Yazimi, Forum ilk sayfasindan okuyun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zerdakuyu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2021 Saat 00:32
Hocam okudum verdiği ilaçların hiç birini kullanmiycam ben şimdi boğazına baktim bademciklerim görüntüsü parça parça bunun nedeni ne olabilir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2021 Saat 03:32
Bademciklerin yapisi OYLEDIR... 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zerdakuyu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2021 Saat 18:47
Hocam 5 yas kan ldh 317 sonucu normal mi kırmızı gösteriyor tahlil sonuçlarında 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2021 Saat 18:54
Bosverin, enfeksiyonlarda olur.... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.