|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2021 Saat 21:33 |
Kadir Bey 2 yaşından beri sizinle büyüttüğüm 8 yaşında kızım var her yazınızı ezberledim ve harfiyen uydum Allah razı olsun sizden..sorum şu kızım 2. Sınıfa gidiyor 2 gündür 37.5 geçmeyen ara ara inip tekrar çıkan ateşi var düşürmeye çalışmıyorum ama başka bir sorun yok böyle sebebi belli olmayan ateş neyin nesi dir kafam karıştı iyice bekliyorum ne burun akıntısı ne öksürük ne başka bir şey bu nedir okula göndermedim beklemedeyim sizce ne gelecek bu ateşin arkasından yada corona olabilirmi? Birde benim 4 aylık oğlum var korkuyorum evde maske taktiriyorum kızıma
|
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde d vit3 ampul içirdim bugün kızıma bu yıl ihmal etmiştim ....kendimde icebilirmiyim 4 aylık bebeğim var emziriyorum kapalı bir bayanım güneş görmüyorum ama hamilelikte hergun 9 damla aldım doğuma kadar şimdi içsem bir ampul olur mu?
Düzenleyen Evhamlianne - 14 Ara 2021 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ailecek, her sene en az; 1 ampul Dvit3 icin.
2- Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi varsa; Antibiyotik kullanin.. Bunlarin biri dahi yoksa; Grip geciriyordur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Tamam Kadir Bey cevabınız için teşekkür ederim 💐
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
2 gün ateş geçti bu sabah sadece balgam kustu bir defa şimdide sürekli karnının ağrıdığını söylüyor bir lokma zor yiyor hemen tuvalete gidiyor ama ishal değil içinde bir şey durmuyor hemen tuvalete koşuyor..yaz ayında da olmuştu sadece bağırsaklarının çok hareketlendigini söyleyip probiyotik ve beslenmeyi düzenleyerek 2 haftada zor geçirmiş tik bunları doktor söylemişti ilaç olmadığı için söylediklerini uyguladım ama o zaman ateş yoktu diğer şikayetler hepsi vardı şimdi ki gibi..abur cubur dolaptan soğuk birseyler yiyip içtiğinde oluyor ateşlenmeden önce okul kantininden dolaptan soğuk çay alıp içmiş yağmurda kosuşturmuş sonrada akşamına ateşledi..midesi mi hassas ne yapmam gerek şimdi bir lokma yiyemiyor ağrıdan inliyor ve geçmiyor
Düzenleyen Evhamlianne - 15 Ara 2021 Saat 13:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok yanlis bilgileriniz var.
1- Probiyotikler, SADECE Antibiyotiklerin yaptigi ishallere verilir. Diger ishallerde hastalik suresini UZATIRLAR! 2- Soguk bir seyler yemekle ishal olunmaz! Asiri soguga maruz kalmak ile BIR defa barsak bosalmasi olur. 3- Cocugunuz, mikroplu gida yemis. SAKIN ilac kullanmayin, 2-3 gunde duzelir. Bir tek; Rota veya Noro virus gibi Viral ishaler 1 hafta surerler. Bu konu ile ilgili eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Cevabınız için teşekkür ederim.. ishal değil sadece bir lokma yiyince tuvalete gidiyor yediği durmuyor ama ishal değil olmadı hiç o bir lokmayı da karin ağrısından inleye inleye yiyor rotarix aşıları yapılmıştı bebekken ..asla ilaç vermiyorum 2 gün ateşi vardı bir tek ateş düşürücü vermedim yazılarınızı defalarca okudum okuyorum yazarlar kısmından da sizi takipteyim
Düzenleyen Evhamlianne - 15 Ara 2021 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bir şey daha soracağım izninizle bu defa oğlumla ilgili ayrı bir başlık yapmadan bu farklı bir konu ben 4 aydır meme artı mama olarak besliyordum bebeğimi ama şimdi mamayı bırakmak istiyorum sadece anne sütü ile beslensin çok istiyorum ama sanki hiç memeyle doyamicak kilo alamicak gibi geliyor 4 aydır sadece gündüz meme ve nama akşam ve gece sadece meme veriyordum şimdi 2 haftadır mama sadece sabah ve akşam üzeri günde 2 defaya düşürdüm anne sütünü arttırdım iyimi yapıyorum yoksa mamayı bırakırsam etkilenirmi çünkü alıştı iyice ne yapayım sizin her kelimesine ihtiyacım var 4 ay ölçümleri daha yapılmadı 3. Ay ölçümleri kilo 7 boy 64 cm baş 41 cm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|