|
5gündür Geçmeyen ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 23:52 |
Kadir bey merhabalar; çocuklarımı sizinle yetiştirmiş bir anne olarak yardım istiyorum. Cumartesi gece başlayan ve beş gündür devam eden yoğun max 15dakika aralıklarla su gibi ishal yaşıyorum. Hiç kusma olmadı. Mikrop atılsın diye bekledim vişne soda haşlanmış patates yoğurt vs ile süreci geçirdim. Fakat beşinci gün artık dayanamıyorum oturamamaya yürüyememeye böbreklerim Ağrımaya başladı. Bu normal bir ishal mi ne önerirsiniz? Çok teşekkür ederim
35yaş kadın 172 boy 62 kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldiginiz mikrop sayisi ve cinsine gore sure degisir.
Mutlaka bir seyler yemeye calisin, yosa; "Aclik ishalleri" baslar.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler doktor bey, yeme sorunu yok hiç ateş kusma da olmadı. 2 aylık bebeğim var emziriyorum Gece dayanamayacak kadar güçsüzleşince flagy ve maflor içtim ishal gece kesildi. Kesilmemesi gerektiğini anlattıklarınızdan biliyorum ama mecbur kaldım. Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz? Gaita testi vereyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flagyl, sadece; Dizanteri ishallerine iyi gelir. Ilaclari kesin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maflora devam etsem sorun olur mu? Hem ishal hem emzirme açısından. Yardımınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ishalin suresini UZATIR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|