Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5gündür Geçmeyen ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5gündür Geçmeyen ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5gündür Geçmeyen ishal
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 23:52
Kadir bey merhabalar; çocuklarımı sizinle yetiştirmiş bir anne olarak yardım istiyorum. Cumartesi gece başlayan ve beş gündür devam eden yoğun max 15dakika aralıklarla su gibi ishal yaşıyorum. Hiç kusma olmadı. Mikrop atılsın diye bekledim vişne soda haşlanmış patates yoğurt vs ile süreci geçirdim. Fakat beşinci gün artık dayanamıyorum oturamamaya yürüyememeye böbreklerim Ağrımaya başladı. Bu normal bir ishal mi ne önerirsiniz? Çok teşekkür ederim 
35yaş kadın 172 boy 62 kg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 02:53
Aldiginiz mikrop sayisi ve cinsine gore sure degisir.
Mutlaka bir seyler yemeye calisin, yosa; "Aclik ishalleri" baslar. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 09:25
Teşekkürler doktor bey, yeme sorunu yok hiç ateş kusma da olmadı. 2 aylık bebeğim var emziriyorum Gece dayanamayacak kadar güçsüzleşince flagy ve maflor içtim ishal gece kesildi. Kesilmemesi gerektiğini anlattıklarınızdan biliyorum ama mecbur kaldım. Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz? Gaita testi vereyim mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 18:12
Flagyl, sadece; Dizanteri ishallerine iyi gelir. Ilaclari kesin. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 20:09
Maflora devam etsem sorun olur mu? Hem ishal hem emzirme açısından. Yardımınız için teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 22:09
Ishalin suresini  UZATIR... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.