Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3. doz aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3. doz aşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3. doz aşı
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 09:15
pazar günü 5.5 ay dolduğu aşı hakkı geldiği için bıontech aşımı oldum ,kola ağrısı evet ama sonraki gün halsizlik sürekli yattım dünde 6 yaşındaki kızımın ateş çıkmış okuldan gidip aldım, gece ateşli idi ,hiçbirşey vermedim sabaha daha iyiydi biraz gıcık şeklinde balgam geliyor gibi öksürüğü var bende aynı şekildeyim ama sürekli üşüyorum etlerim ağrıyor ilaç almadım direndim hiç uyuyamadım tabi .geçen hafta bir yemeğe katıldık maskeler çıktı mecburen hasta iken corona aşı olmuşsam 
sonuç ne olabilir ?Bu tabloyu nasıl açıklasam bilemedim önce aşıdan dedim kızımda hastanınca bilemedim şimdi ,ev halkına nasıl karantina diğerleri okul iş gidiyorlar .

test yaptırsam tedavisi v.s değişmeyecek gibi zaten .
sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 18:26
Bilemem!!  3 bilinmiyenli denklem! 
Grip gibi ele alin. 
Gerek Grip'de, gerek Covid'de, "Tasiyicilik" vardir ve, bu gibi tasiyiciligi olan salginlarda KARANTINA hicbir
 ise yaramaz! Sirf halkin "gazini" alabilmek icin boyle sacmaliklar yapiliyor. 
Yukarı Dön
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 07:03
hocam taşıyıcılık meselesini tam anlayamadım siz bir gün ateşsiz geçirdi ise çocuk okula gidebilir dersiniz ,coronada da geçerli mi peki ?
ateş bitti fakat ağzımda acı bir tat var yediğimin tadını alıyorum ama sonra gene acı bir tat olmaya başlıyor ağzımda, neden olduğunu anlayamadım ?
sizin yorumlarınıza göre test yaptıracağım ,1 haftadır zaten evdeyiz , şu anda karantinalar 14 gün Confused.ABD de sizin yaşadığınız eyalette bu iş nasıl hocam .
sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 20:49
Mikroplar enayi degiller. Onlarin da kendilerine gore sistem gelistirme ozellikleri var.
Bir kiseye mikroplar bulastiktan sonra, bakterilerde (ortalama)1-2 gun, viruslarda 1 hafta sonra bulasicilik
baslar. Bundan 2-3gun sonra ates baslar. Boyle olmasa idi, ates ciktiginda insanlar tedbir alacaklari icin
 butun mikroplarin sonu gelirdi. VE bulasicilik ates suresince devam eder. 
Esas onemli olan SORU: Antibiyotik gerekiyor mu/ gerekmiyor mu??? 
Antibiyotik gerekiyorsa,(yuz binlerce kere anlattim): ATES +Agizda pis koku +Dili kaplayan pas tabakasi olur. 

Arizona'da doktorlarin cogunlugu namuslu ve cok bilgili. Disarda okuyup gelenler farkli!
Burada itfaiye erleri ve saglikcilar Turkiye'deki doktorlardan daha bilgili!  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.