|
3. doz aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 09:15 |
pazar günü 5.5 ay dolduğu aşı hakkı geldiği için bıontech aşımı oldum ,kola ağrısı evet ama sonraki gün halsizlik sürekli yattım dünde 6 yaşındaki kızımın ateş çıkmış okuldan gidip aldım, gece ateşli idi ,hiçbirşey vermedim sabaha daha iyiydi biraz gıcık şeklinde balgam geliyor gibi öksürüğü var bende aynı şekildeyim ama sürekli üşüyorum etlerim ağrıyor ilaç almadım direndim hiç uyuyamadım tabi .geçen hafta bir yemeğe katıldık maskeler çıktı mecburen hasta iken corona aşı olmuşsam
sonuç ne olabilir ?Bu tabloyu nasıl açıklasam bilemedim önce aşıdan dedim kızımda hastanınca bilemedim şimdi ,ev halkına nasıl karantina diğerleri okul iş gidiyorlar . test yaptırsam tedavisi v.s değişmeyecek gibi zaten .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem!! 3 bilinmiyenli denklem!
Grip gibi ele alin. Gerek Grip'de, gerek Covid'de, "Tasiyicilik" vardir ve, bu gibi tasiyiciligi olan salginlarda KARANTINA hicbir ise yaramaz! Sirf halkin "gazini" alabilmek icin boyle sacmaliklar yapiliyor.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam taşıyıcılık meselesini tam anlayamadım siz bir gün ateşsiz geçirdi ise çocuk okula gidebilir dersiniz ,coronada da geçerli mi peki ?
ateş bitti fakat ağzımda acı bir tat var yediğimin tadını alıyorum ama sonra gene acı bir tat olmaya başlıyor ağzımda, neden olduğunu anlayamadım ? sizin yorumlarınıza göre test yaptıracağım ,1 haftadır zaten evdeyiz , şu anda karantinalar 14 gün
![]() |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikroplar enayi degiller. Onlarin da kendilerine gore sistem gelistirme ozellikleri var.
Bir kiseye mikroplar bulastiktan sonra, bakterilerde (ortalama)1-2 gun, viruslarda 1 hafta sonra bulasicilik baslar. Bundan 2-3gun sonra ates baslar. Boyle olmasa idi, ates ciktiginda insanlar tedbir alacaklari icin butun mikroplarin sonu gelirdi. VE bulasicilik ates suresince devam eder. Esas onemli olan SORU: Antibiyotik gerekiyor mu/ gerekmiyor mu??? Antibiyotik gerekiyorsa,(yuz binlerce kere anlattim): ATES +Agizda pis koku +Dili kaplayan pas tabakasi olur. Arizona'da doktorlarin cogunlugu namuslu ve cok bilgili. Disarda okuyup gelenler farkli! Burada itfaiye erleri ve saglikcilar Turkiye'deki doktorlardan daha bilgili! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|