|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen öksürükGönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 11:28 |
|
Merhaba hocam 6.5 yaşındaki oğlum birinci sınıfa basladi Eylül ayindan beri öksürüğü burun akıntısı geçmedi geçmiyor bebekliginden beri çok hastalanan bir çocuk çok zayıf istahsiz bide ağzında arada aft çıkıyor bağışıklıgini güçlendirmek için ne yapmamız lazım kaç senedir 19 20 kilo arası boyu uzuyor ama hiç kilo almıyor kemikleri incecik duruyor çok üzülüyorum 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 19:12 |
|
Oyle bir "mucize" YOK!
Yapisi;soya cekim. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida almasini saglayin, hergun ortlama 1 kuru kofte kadar etli gida(balik, tavuk da olabilir) alsin. Bir parca da, cig meyva ,salata alsin. Yazilarimi ve makalelerimi okuyun. Ilk sayfada "Yazarlar" kisminda, makale listemdeki Bagisiklik ile ilgili yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 10:13 |
|
Teşekkürler hocam peki size birsey daha sorabilirmiyim yazilarinizi okuyorum hergun okumaya gayret ediyorum ama hepsini okuma şansım olmadı daha hocam akut bronsiolit olan bir bebegin öksürüğünu hitiltisini nasıl geçirebiliriz ayni zamanda kulakta da iltihap var illiadin aldım üç gündür sabah akşam damlatiyorum balgamli öksürüğünu nasıl geçirebilirim şuan bir yaşını 16 gün geçti limon ve balı günde ne kadar kaç kere verebilirim miktarı ne olmalı
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|