|
Krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 21:16 |
Hocam kolay gelsin arkadasimin oglu 5yasinda surekli krup oluyor ne yapmasi gerekiyor bu durumda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli Krup olunmaz!! Dusmusler bir sarlatanin eline devamli dolandiriliyorlar.
Krup'un iki amili vardir: 1- Influenza Tip-B bakterileri. HiB asilari yapilmaya baslandigindan beri(40 seneden beri) gorulmuyorlar. 2- Ozel bir virus. Krup'a has "Havlar tarzda" oksuruk, ASLA 3 geceden uzun surmez. Tedavisi yoktur, agir vak'alarda yarim ampul Dekort adele veya deri altina yapilir. ASLA icirilmez! Doktorlarin salak olanlari agizdan alinan tek seklinin Deltakortril tablet oldugunu bile bilmezler. Ayrica da, gece sikintili kriz oksuruklerinde soguk havaya cikarilirsa hemen duzelir. |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam tip fakültesi hastanesi icirmis arkadas baya pisman oldu peki bir sey olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Etkisi olmaz ki, zarari olsun! Zaten bu sarlatan egitimleri Tip Fakulteleri'nde verilmese, bu kadar yaygin
olmazlar! Balik bastan kokar.. Tip fakulteleri: bu sarlatanlari yetistiriyor. Saglik bakanligi da, butun saglik kuruluslarini satin almis olan yabanci Finans sirketlerine kol-kanat geriyor, olan gariban halka oluyor. Her gelen hastadan gereksiz tahliller istenir. Her hasta , "konsultasyon" dalaverasi ile hastane icinde turnikeye sokulur, doktor-doktor gezdirilir. Gereksiz bir cuval ilac verilir ve "Sahtekarligin 3 safhasi" uygulanir. Sonunda da, "iyilesmiyor" denilerek hastaneye yatirilir ve HAVA VERILIR!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|