|
Bağırsak paraziti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sarenin Annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sarenin Annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 22:48 |
Hocam ,daha önce kıl kurdu şikayetiyle andazol ilaç kullandım tekrarladı ve ailecek kullandık.Şuan 1 yıl kadar sonra tekrarladı ama ascaris tipi kurt için burunda kaşıntıya sebep olur demişsiniz .Buna mı bağlı bilmiyorum ama benim her zaman burnumda kaşıntı olur.Bu durumda andazol tedavisini nasıl uygulamalıyım ?
Ascaris için aynı doz 3 gün kullanılmalı (yani 2 tablet 3 gün şeklinde mi) Kıl kurdu için 15 gün arayla yetişkinlerde 3 tablet ,çocuklarda 2 yaş üstü 2 ölçek şeklinde önceki mesajlarınızda bilgi vermişsiniz. Bir de ascaris tipi olan gözle görülebilir mi ? İlaçla kurtların döküldüğü ama keselerinin bağırsakta kaldığı söyleniyor .Tekrarlaması bundan mı kaynaklıdır ? Kızımın gece ağız akıntısı oluyor ara ara onda görmedim ama tedaviyi ailecek ne şekilde yapmamız gerekir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Sarenin Annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sarenin Annesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kişisel temizliğe ,çarşaf ,yastık vs bunların temizliğine ve hijyene de çok özen gösteriyorum hocam bunu da belirtmek istedim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" İlaçla kurtların döküldüğü ama keselerinin bağırsakta kaldığı söyleniyor "
Cok SALAKCA bir soz! Ne; Kil kurdu'nun, ne de Askaris'in "kesesi" YOKTUR! Hatta kesesi olan barsak solucani YOK! Bunlari kim uydurur? BU salak doktorlara bunlari kim ogretiyor, ve bu salaklar NIYE bir kitap okumazlar! Askaris ler; bir karis boyundadirlar. Nadiren, agizdan bile gelirler. Pek kaka ile cikmazlar. Laboratuvarda kakadan en kolay tesbit edilebilen bir parazittir. Ama, artik bunu bile tesbit edebilecek kapasitede elemen yok! Bu sebeple, Askaris suphesi varsa, (asiri istah acilir, ama kilo alinamaz) 3gun ayni sekilde kullanin. Kil kurdu icin, 3 hafta ara verin. Askariasis icinde 2-3 hafta sonra tek doz halinde kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|